Στο επίκεντρο η διευρυμένη διάσκεψη: Όσα συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Ολγκίν - Συγκαλεί Εθνικό Συμβούλιο ο ΠτΔ
Συγκρατημένη αισιοδοξία για τις εξελίξεις στο Κυπριακό εξέφρασε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

«Μέσω του Παγκυπρίου Συνδέσμου Ποδοσφαιριστών, οι ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες στην Κύπρο, ξεκίνησαν να ψηφίζουν τις Καλύτερες Ενδεκάδες Κόσμου στο Γυναικείο και Ανδρικό Ποδόσφαιρο για την σεζόν που μας πέρασε!
Η διαδικασία της ψηφοφορίας φέτος θα είναι διαδικτυακή. Η FIFPRO, σε συνεργασία με την FIFA, έχει αποστείλει στον ΠΑ.Σ.Π. ειδικούς ηλεκτρονικούς συνδέσμους για τις ομάδες του Ανδρικού (Α’ & Β’ Κατηγορία) και Γυναικείου πρωταθλήματος, ώστε να αποσταλούν στους ποδοσφαιριστές και ποδοσφαιρίστριες των ομάδων για να μπορούν να ψηφίσουν!
The post ΠΑ.Σ..Π.: Ξεκίνησαν οι ψηφοφορίες των Καλύτερων Ενδεκάδων Κόσμου appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




