Το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Tweet που έσβησε η Μπαρτσελόνα για τον Μαραντόνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Tweet που έσβησε η Μπαρτσελόνα για τον Μαραντόνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Η Μπαρτσελόνα προχώρησε σε μία απαράδεκτη ανάρτηση στο twitter, στην οποία πανηγύρισε την κατάρριψη των ρεκόρ σε αλληλεπιδράσεις στα social media από τις τιμές προς τον Ντιέγκο Μαραντόνα.

Σε μία απαράδεκτη ανάρτηση προχώρησαν οι υπεύθυνοι του λογαριασμού της Μπαρτσελόνα, καθώς ανέβασαν ένα πανηγυρικό μήνυμα για την κατάρριψη του ρεκόρ αλληλεπιδράσεων στα social media από τις τιμές προς τον θανόντα, Ντιέγκο Μαραντόνα.

Η απώλεια του θρύλου του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, όπως είναι λογικό, προκάλεσε συγκίνηση και πολλές αναρτήσεις και αντιδράσεις στα social media.

Ωστόσο, μία τέτοια κίνηση αποτελεί προσβολή προς τη μνήμη του, ενώ είχε ως συνέπεια να προκύψουν έντονες διαμαρτυρίες από χρήστες του twitter, με συνέπεια λίγο αργότερα να κατέβει το tweet.

Δείτε την ανάρτηση:

Το απαράδεκτο tweet που έσβησε η Μπαρτσελόνα για τον Μαραντόνα

Θυμίζουμε πως ο Λιονέλ Μέσι διαμόρφωσε το 4-0 επί της Οσασούνα και αφιέρωσε το γκολ στον Μαραντόνα, φορώντας τη φανέλα της Νιούελς Ολντ Μπόις απ’ τη σεζόν 1993/94, όταν ο Ντιεγκίτο έπαιξε στην ομάδα της Αργεντινής.

Μάλιστα, το γκολ του Αργεντινού σούπερ σταρ θύμισε το αντίστοιχο (και μοναδικό) του Μαραντόνα με τη φανέλα της Νιούελς.

Πηγή: sport24.gr

The post Το ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ Tweet που έσβησε η Μπαρτσελόνα για τον Μαραντόνα (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Πενταμερή Νέας Υόρκης: Η Λευκωσία προετοιμάζεται- Ο Τατάρ προκαλεί - Η «μέση λύση» των ΗΕ

Στις 16-17 Ιουλίου, το κυπριακό θα βρίσκεται ξανά στο επίκεντρο των εξελίξεων, στην έδρα των ΗΕ, όπου θα πραγματοποιηθεί η άτυπη πενταμερής συνάντηση, με την εμπλοκή των εγγυητριών δυνάμεων και της ΕΕ ο ρόλος της οποίας δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, παρά τον διορισμό του Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το κυπριακό. Ο Γιοχάνες Χαν ωστόσο, δεν αναμένεται να βρίσκεται στον χώρο της διάσκεψης, στις 17 Ιουλίου, λόγω άρνησης της τουρκοκυπριακής πλευράς.