ΚΥΠΡΟΣ: Σε ποια περιοχή έπεσε η περισσότερη βροχή και που η λιγότερη

ΚΥΠΡΟΣ: Σε ποια περιοχή έπεσε η περισσότερη βροχή και που η λιγότερη

Οι χθεσινές (30/11) βροχοπτώσεις συνέβαλαν στο να ξεπεράσει ο μήνας Νοέμβριος το 100% της κανονικής βροχόπτωσης για μήνα, καθώς μέχρι χθες το ποσοστό βρισκόταν στο 95%.



Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιοποίησε σήμερα το Τμήμα Μετεωρολογίας, από την 1 Νοεμβρίου μέχρι σήμερα 1 Δεκεμβρίου στις 8 το πρωί, η συνολική ποσότητα βροχής ανήλθε στα 55.9 mm σε σύγκριση με 53.3 mm της μέσης συνολικής ποσότητας για το μήνα, και σε ποσοστό ανήλθε στο 105% της κανονικής για το μήνα. Το τελευταίο τριήμερο η συνολική βροχόπτωση ανήλθε στα 6.2 mm.

Όσον αφορά τις περιοχές, στο Φρέναρος η βροχόπτωση ανήλθε στο 311% της μέσης για το μήνα, στην περιοχή του Λιμανιού της Λεμεσού στο 174%, στο αεροδρόμιο Πάφου στο 164%, στον Σταυρό της Ψώκας στο 133%, στην Αθηένου στο 127,%, και στο σταθμό της Αθαλάσσας στη Λευκωσία στο 124%.

Αντίθετα, την λιγότερη βροχόπτωση σε σχέση με τη μέση του μήνα Νοεμβρίου, κατέγραψε το Κελλάκι που έφτασε μόλις στο 32%. Στο 64% ανήλθε το ποσοστό της βροχόπτωσης στη Λάρνακα και στην Ξυλοτύμπου, στο 65% στα Πλατάνια και στο 69% στον Πρόδρομο.

Το δίμηνο Οκτωβρίου-Νοεμβρίου το ποσοστό της συνολικής βροχόπτωσης ανήλθε στο 65% της κανονικής, καθώς ο Οκτώβρης ήταν ιδιαίτερα άνυδρος.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE