Οργή και καχυποψία στην Άγκυρα για το ισραηλινό αντι-αεροπορικό σύστημα στην Κύπρο
Η τουρκική αρθρογραφία για την ανάπτυξη του ισραηλινού συστήματος Barak MX στην Κυπριακή Δημοκρατία κινείται σε τόνους καταγγελτικούς και δραματικούς.
Δυστυχώς μερικοί «φρέσκοι» διαιτητές, όπως ο ψεσινός του ΓΣΠ, ο Δημήτρης Σολωμού, «καίγονται» από μόνοι τους, πριν τους μάθει καλά-καλά ο κόσμος.
Ξέρετε, τις δυο φάσεις πέναλτι που δεν έδωσε, θα μπορούσε να τις «σφυρίξει» ακόμα κι ο πρόεδρος του Ερμή Λούκας Φανιέρος.
Βρε Δημητράκη, πώς να σε… πιστέψει ο κόσμος, ότι έχεις μέλλον, όταν σε καθαρές παραβάσεις σε ισάριθμα “χτυπήματα” στα χέρια του Ντίας, μπροστά στα μάτια σου, εσύ έδειξες «παίζεται»;
Όπου να’ ναι θα αρχίσουν να χτυπούν τις καμπάνες, από την Ομόνοια και από μερικές άλλες ομάδες, ότι πρέπει να γίνεται «εισαγωγή» διαιτητών από την αλλοδαπή.
Θα’ χουν άδικο Δημητράκη μου;
The post Αυτά τα πέναλτι, πιθανόν να τα ΣΦΥΡΙΖΕ κι ο Φανιέρος! appeared first on Thema Sports.
Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις