Από ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ τείνει να γίνει «ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ» της ελπίδας…

Από ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ τείνει να γίνει «ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ» της ελπίδας…

Τα γράψαμε νωρίτερα για τον «νεοσσό» διαιτητή Σολωμού, ο οποίος δεν έδειξε δυο πεντακάθαρα πέναλτι υπέρ της Ομόνοιας. Ένα εξ αυτών να σφύριζε και γινόταν γκολ, θα σκέπαζε την αγωνιστική «μιζέρια» που συνεχίζει να βγάζει η ομάδα της Λευκωσίας, στον θεσμό του πρωταθλήματος.

Μιλούν από μόνα τους τα αρνητικά αποτελέσματα. Τρεις ισοπαλίες και δυο ήττες με… «σούμα» μόλις τρεις βαθμούς τον τελευταίο ενάμισι μήνα, πρόκειται φυσικά για τραγικότατο απολογισμό.

Για μια ομάδα, που δεν νομίζω να διαφωνεί κανείς, ότι ο αναμορφωτής της, είναι ο Χέννιγκ Μπεργκ.

Το τι πέτυχαν οι πράσινοι, κατά τον πρώτο χρόνο της παρουσίας του είναι γραμμένα κάτω. Δικαιολογημένα, οι δημοσιογράφοι, Ομονοιάτες οπαδοί, όπως κι αρκετοί ουδέτεροι, «έβγαλαν το καπέλο» στον Σκανδιναβό τεχνικό.

Μόνο που πλέον με τον τρόπο που διαχειρίζεται τις καταστάσεις στην ομάδα του, κινδυνεύει να εξελιχθεί σε «νεκροθάφτη» της ελπίδας για τον Λαό της Ομόνοιας.

Όσο περνούν οι αγώνες κι οι πράσινοι μένουν μακριά από την επιστροφή στις επιτυχίες, καθίσταται πιο ξεροκέφαλος. Δεν μας έπεισε η απάντηση που έδωσε στη χθεσινή συνέντευξη τύπου, για το ότι έκανε μόλις δυο αλλαγές (τη δεύτερη στο 90’).

Από μόνος του μειώνει μερικούς παίχτες, που ήταν στον πάγκο, τους οποίους αν χρησιμοποιούσε ως αλλαγή, ίσως του «έδιδαν» διαφορετικές ιδέες, από κάποιους που είχε μες στο γήπεδο για 95 λεπτά.

Για παράδειγμα οι Τζιωνής, Σενέ, Κίκο, ενδεχομένως να έκαναν το κάτι παραπάνω από άλλους συναδέλφους που έμοιαζαν με κουρασμένα παλικάρια και «βραχυκυκλωμένοι» στο τερέν του ΓΣΠ.

Σε σχέση με το μη ικανοποιητικό εμβολιασμό της ομάδας, κατά την καλοκαιρινή περίοδο, καταθέσαμε την άποψη μας, μετά την λευκή ισοπαλία με τη Δόξα. Το ζήτημα είναι να καταφέρουν να διορθώσουν τα λάθη τους, κατά την εμβόλιμη μετεγγραφική περίοδο του Γενάρη.

Υ.Γ. Μια αναφορά θα κάνουμε στον Φώτη Παπουλή. Δεν ξέρουμε πόσο θα «φτιάξει» την εικόνα του στην πορεία, αλλά με τρόπο που λειτουργεί μέσα στο γήπεδο και την «φτωχή» προσφορά του (μέχρι στιγμής) στην Ομόνοια, αποδεικνύεται πόσο υπερβολικός ήταν ο ντόρος που έγινε για την πάρτη του το περασμένο Καλοκαίρι. Φαίνεται να δικαιώνονται, εκείνοι οι Απολλωνίστες που είπαν τότε, πως μάλλον «γλύτωσε» η ομάδα τους από τον Ελλαδίτη επιθετικό.

The post Από ΑΝΑΜΟΡΦΩΤΗΣ τείνει να γίνει «ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΗΣ» της ελπίδας… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η επανεκκίνηση του ΑΚΕΛ και το δύσκολο παζλ των προεδρικών του 2028

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ, επιχειρεί να «κλειδώσει» ένα νέο πολιτικό αφήγημα μετά τις βουλευτικές εκλογές, οι οποίες, σύμφωνα με την επίσημη εκτίμηση της Εζεκία Παπαϊωάννου, σηματοδοτούν μια πρώτη ένδειξη ανάκαμψης και σταθεροποίησης της εκλογικής του επιρροής. Πίσω από τη θετική αποτίμηση όμως, βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη η πιο σύνθετη πολιτική εξίσωση της επόμενης περιόδου: Η πορεία προς τις προεδρικές εκλογές του 2028.

BEST OF TOTHEMAONLINE