Πήγε για ματς η ομάδα Γερολέμου και Λουκά, βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες, αλλά δεν ξεκίνησε ο αγώνας – Το ΣΚΗΝΙΚΟ που αντίκρισαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Πήγε για ματς η ομάδα Γερολέμου και Λουκά, βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες, αλλά δεν ξεκίνησε ο αγώνας – Το ΣΚΗΝΙΚΟ που αντίκρισαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Παιχνίδι στη Βουλγαρία ήταν προγραμματισμένο να γίνει σήμερα μεταξύ της Etar και της Tsarsko Selo (ομάδα όπου αγωνίζονται οι δύο Κύπριοι ποδοσφαιριστές, Ιωάννης Γερολέμου (ΑΕΛ) και Παναγιώτης Λουκά (ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ)).

Παρόλα αυτά, πηγαίνοντας στο γήπεδο – έδρα της Etar (Ivaylo Stadium) αντίκρισαν σκηνικό με χιονισμένο τον αγωνιστικό χώρο.  Οι δύο ομάδες βγήκαν για ζέσταμα, αλλά δόθηκε και ο χρόνος στο προσωπικό του γηπέδου να μπορέσει να καθαρίσει τον αγωνιστικό χώρο.

Τελικά, ελέω της χιονόπτωσης και το ότι δεν μπορούσε να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος, το παιχνίδι αναβλήθηκε για σήμερα και δόθηκε η ενημέρωση για αύριο η ώρα 17:30 για να γίνει.

Βέβαια, αύριο θα δείξει εάν θα είναι καλύτερες οι καιρικές συνθήκες και καλύτερος ο αγωνιστικός χώρος.

Δείτε φωτογραφίες από το γήπεδο όπως ανάρτησε η ομάδα των δύο Κύπριων παικτών:




The post Πήγε για ματς η ομάδα Γερολέμου και Λουκά, βγήκαν για ζέσταμα οι παίκτες, αλλά δεν ξεκίνησε ο αγώνας – Το ΣΚΗΝΙΚΟ που αντίκρισαν (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Τα αποτελέσματα της Νέας Υόρκης…με «πολιτικό ρεαλισμό»

Επιστρέψαμε από τη Νέα Υόρκη, πανηγυρίζοντας ότι καταφέραμε κάτι, 51 χρόνια μετά την τουρκική εισβολή και κατοχή. Θα προχωρήσουμε βήμα-βήμα μας είπε ο ΓΓ των ΗΕ μετά το τέλος ακόμα μιας σύναξης, άτυπης ή τυπικής-αυτό ολίγο μας ενδιαφέρει- για να μας πει ότι το θέμα είναι πολύπλοκο-και εμείς οι αφελείς, που νομίζαμε ότι είναι θέμα εισβολής και κατοχής- Προχωράμε λοιπόν σε νέα ΜΟΕ που περιλαμβάνουν τη δημιουργία συμβουλευτικού οργάνου, για τη συμμετοχή της κοινωνίας των πολιτών, την ανταλλαγή πολιτιστικών αντικειμένων, την παρακολούθηση της ποιότητας του αέρα και την αντιμετώπιση της ρύπανσης από μικροπλαστικα.

BEST OF TOTHEMAONLINE