ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι καυγάδιζαν στο δρόμο - Συχνό φαινόμενο στην περιοχή

ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι καυγάδιζαν στο δρόμο - Συχνό φαινόμενο στην περιοχή

Yπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής στην Πλατεία της Γεροσκήπου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα φέρονται να ενεπλάκησαν σε καυγά και να ήταν σε κατάσταση μέθης. Αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, συμπλοκής και παραβίασης του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Στο μεταξύ έκτακτα μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία Πάφου για προστασία εκατοντάδων κατοικιών που παραμένουν άδεια λόγο πανδημίας.

Επί τούτου η Αστυνομία Πάφου  εκπονεί διάφορα σχέδια ενεργείας και εφαρμόζει ήδη ελέγχους και περιπολίες σε περιοχές που καταγράφονται συχνά τέτοια φαινόμενα, όπως στην Πέγεια, στην Τάλα, στην Έμπα, στα Κούκλια, στα Κονιά και στην Τρεμιθούσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Συγκάλεσε Εθνικό Συμβούλιο στη Γενεύη πριν από τη διευρυμένη διάσκεψη

Συνεδρία του Εθνικού Συμβουλίου αναμένεται να πραγματοποιηθεί το πρωί της Δευτέρας 17 Μαρτίου στη Γενεύη, σύμφωνα με πληροφορίες του ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE