ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι καυγάδιζαν στο δρόμο - Συχνό φαινόμενο στην περιοχή

ΠΑΦΟΣ: Μεθυσμένοι καυγάδιζαν στο δρόμο - Συχνό φαινόμενο στην περιοχή

Yπό κράτηση τέθηκαν δύο πρόσωπα σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση συμπλοκής στην Πλατεία της Γεροσκήπου.


Σύμφωνα με την Αστυνομία, τα δύο πρόσωπα φέρονται να ενεπλάκησαν σε καυγά και να ήταν σε κατάσταση μέθης. Αντιμετωπίζουν τα αδικήματα της μέθης, ανησυχίας, συμπλοκής και παραβίασης του Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμου.

Στο μεταξύ έκτακτα μέτρα λαμβάνει η Αστυνομία Πάφου για προστασία εκατοντάδων κατοικιών που παραμένουν άδεια λόγο πανδημίας.

Επί τούτου η Αστυνομία Πάφου  εκπονεί διάφορα σχέδια ενεργείας και εφαρμόζει ήδη ελέγχους και περιπολίες σε περιοχές που καταγράφονται συχνά τέτοια φαινόμενα, όπως στην Πέγεια, στην Τάλα, στην Έμπα, στα Κούκλια, στα Κονιά και στην Τρεμιθούσα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

ΠτΔ: Ανέπεμψε πέντε νόμους για τις εκποιήσεις – Ποιοι οι λόγοι - Έκτακτη συνεδρίαση Επ. Οικονομικών πριν την τελευταία Ολομέλεια

Σε πέντε συνολικά αναπομπές νομοθετημάτων που σχετίζονται με τις εκποιήσεις ακινήτων προχώρησε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, επιστρέφοντας στη Βουλή των Αντιπροσώπων νόμους που είχαν ψηφιστεί στις 6 Απριλίου 2026, επικαλούμενος ζητήματα συνταγματικότητας, νομικής ασάφειας και πιθανών επιπτώσεων στην οικονομία και το χρηματοπιστωτικό σύστημα.

BEST OF TOTHEMAONLINE