ΣΥΞΚΑ-ΠΕΟ για κέντρα αναψυχής: «Αναμένουμε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στη λήψη τέτοιων μέτρων στήριξης»

ΣΥΞΚΑ-ΠΕΟ για κέντρα αναψυχής: «Αναμένουμε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στη λήψη τέτοιων μέτρων στήριξης»

Εντονες ανησυχίες για το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται στον τομέα των κέντρων αναψυχής και ιδιαίτερα στα εστιατόρια, με τα νέα μέτρα που ανακοίνωσε η κυβέρνηση για καταπολέμηση της πανδημίας και της υποχρέωσης όλα τα κέντρα να κλείνουν στις 7:00 μ.μ. εκφράζει με σημερινή ανακοίνωση της η Συντεχνία Υπαλλήλων Ξενοδοχείων και Κέντρων Αναψυχής Κύπρου (ΣΥΞΚΑ) ΠΕΟ.

«Αναμένουμε ότι η κυβέρνηση θα προχωρήσει άμεσα στη λήψη τέτοιων μέτρων στήριξης αυτών των επιχειρήσεων ώστε κανένας να μη θυματοποιηθεί, αφού αυτή τη στιγμή όλοι είναι εκτεθημένοι», προστίθεται.

Η ΣΥΞΚΑ αναφέρει ακόμα ότι «ήδη φτάνουν κοντά μας πλήθος πληροφοριών ότι μεγάλος αριθμός εστιατορίων προτίθενται να κλείσουν τις επιχειρήσεις, με ό,τι αυτό συνεπάγεται τόσον για τις επιχειρήσεις, τους εργαζόμενους σε αυτές αλλά και την οικονομία του τόπου μας», προστίθεται.
 
«Αντιλαμβανόμαστε πλήρως την ανάγκη περιορισμού της εξάπλωσης του κοροναϊού όμως ταυτόχρονα τα όποια μέτρα λαμβάνονται προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει να συνοδεύονται με κατάλληλα μέτρα στήριξης τόσον των επιχειρήσεων όσο και των εργαζομένων», αναφέρει τέλος.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Σε «τυραννική ε/κ νοοτροπία» αποδίδει πιέσεις και παραίτηση Καν ο Τατάρ

Ως «μια νέα αντανάκλαση μιας τυραννικής ελληνοκυπριακής νοοτροπίας» και «προειδοποιητικό σημάδι για όλους όσοι πιστεύουν στη δημοκρατία και την ισότητα», αποτελούν οι πιέσεις που ασκήθηκαν στον Αφζάλ Καν, τον Βρετανό Βουλευτή, μετά την παράνομη επίσκεψή του στην «τδβκ» κατόπιν πρόσκλησής του, αναφέρει σε γραπτή δήλωσή του ο Ερσίν Τατάρ.

BEST OF TOTHEMAONLINE