ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Πόση ώρα μετά το κέρφιου παίρνουμε εξώδικο – Τι επιτρέπεται για τους εργαζόμενους

ΚΥΠΡΟΣ – ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ: Πόση ώρα μετά το κέρφιου παίρνουμε εξώδικο – Τι επιτρέπεται για τους εργαζόμενους

Πολλαπλά είναι τα ερωτήματα των πολιτών σε ό,τι αφορά τα διατάγματα ανά το Παγκύπριο για την απαγόρευση κυκλοφορίας μετά τις 21:00 το βράδυ. Την ίδια ώρα πληθαίνουν οι ερωτήσεις για τους εργαζόμενους που διαθέτουν χαρτί βεβαίωσης από τον εργοδότη τους.

Μιλώντας στο ThemaOnline εκπρόσωπος του γραφείου Τύπου της Αστυνομίας ανέφερε πως η Αστυνομία ξεκινά να «μοιράζει» εξώδικα μετά τις 21:00 το βράδυ, καθώς από την στιγμή που ξεκινά η απαγόρευση κυκλοφορίας δεν επιτρέπεται να κυκλοφορούν στους δρόμους οι πολίτες, με εξαίρεση αυτούς που έχουν την βεβαίωση εργαζομένου.

Τώρα σε ό,τι αφορά τους εργαζομένους που διαθέτουν το χαρτί της βεβαίωσης επιτρέπεται να εξυπηρετούνται από υπηρεσίες που είναι ανοικτές (φούρνοι, περίπτερα κ.α), μόνο αν η τοποθεσία και η ώρα που θα εντοπιστούν συνάδει με τον χώρο που εργάζονται και τον χώρο που διαμένουν. Δηλαδή αν βρεθούν ενώπιον της Αστυνομίας θα πρέπει να εξηγήσουν τι ώρα έχουν σχολάσει, που είναι η περιοχή της εργασίας τους και η περιοχή της οικίας τους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Λιμουζίνα Προεδρικού: Τι πραγματικά ισχύει με τις €595.000-Ερωτήματα για διαρροή «εμπιστευτικού» εγγράφου

Μια διαφορετική εικόνα από αυτή που δημιουργήθηκε γύρω από το ποσό των €595.000 για το νέο θωρακισμένο όχημα της Προεδρίας μεταφέρουν έγκυρες πηγές, οι οποίες ξεκαθαρίζουν ότι ούτε αγορά στη συγκεκριμένη τιμή έχει αποφασιστεί, ούτε πρόκειται να προστεθεί ακόμη μία λιμουζίνα στον υφιστάμενο στόλο.