ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 68 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: 68 καταγγελίες πολιτών για παραβίαση των μέτρων

Σε 2.676 ελέγχους προέβη η Αστυνομία το τελευταίο 24ωρο, στο πλαίσιο της εκστρατείας για εφαρμογή των μέτρων κατά COVID-19, από τους οποίους προέκυψαν καταγγελίες για 68 πολίτες.

Εκπρόσωπος του Γραφείου Τύπου της Αστυνομίας δήλωσε στο ΚΥΠΕ ότι στην Λευκωσία οι έλεγχοι ήταν 733 με 11 καταγγελίες πολιτών, στη Λεμεσό 533 με 22 καταγγελίες πολιτών και στη Λάρνακα 643 με 10 καταγγελίες πολιτών, στην Αμμόχωστο 471 με 9 καταγγελίες πολιτών, στην Πάφο οι καταγγελίες ήταν 10 από σύνολο 210 ελέγχων και στη Μόρφου από 86 ελέγχους που διενεργήθηκαν προέκυψαν 6 καταγγελίες.

Εξάλλου, η Λιμενική Αστυνομία προχώρησε σε 12 ελέγχους, χωρίς να προκύψει καταγγελία.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE