ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ – Με το γούρι του και… μάσκα στο Τσίρειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ – Με το γούρι του και… μάσκα στο Τσίρειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

H AEΛ αντιμετωπίζει στο ντέρμπι της Λεμεσού τον Απόλλωνα για τη 12η αγωνιστική του πρωταθλήματος και ο πρόεδρος της ομάδας, Ανδρέας Σοφοκλέους είδα από κοντά το ματς, με το… γούρι του.

Συγκεκριμένα, ο διοικητικός ηγέτης των γαλαζοκιτρίνων της Λεμεσού, φοράει σε όλα τα παιχνίδια της ομάδας του μια κίτρινη φανέλα. Αυτή τη φορά, επειδή το επιβάλλουν οι καιροί που ζούμε με την πανδημία, φορούσε κα μια μάσκα.

Δείτε φωτογραφία: 

The post ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ – Με το γούρι του και… μάσκα στο Τσίρειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.

BEST OF TOTHEMAONLINE