Διπλός κίτρινος… «πονοκέφαλος» για Κέρκεζ!

Διπλός κίτρινος… «πονοκέφαλος» για Κέρκεζ!

Τέσσερις παίκτες της ΑΕΛ αντίκρισαν την κίτρινη κάρτα από τον διαιτητή, Τιμόθεο Χριστοφή στο Α΄ ημίχρονο του Λεμεσιανού ντέρμπι απέναντι στον Απολλωνα και δύο από αυτούς ήταν στο όριο και θα χάσουν ένα από τα επόμενα δύο παιχνίδια της ομάδας τους!

Πρόκειται για τους Ντανίλο και Τόρες που συμπλήρωσαν τρεις κίτρινες και ως εκ τούτου, ο Ντούσαν Κέρκεζ θα πρέπει να αποφασίσει αν θα εκτίσουν την ποινή τους στο ματς της 13ης αγωνιστικής απέναντι στον Εθνκό ή στο παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Και τα δύο ματς θα γίνουν το Τσίρειο…

The post Διπλός κίτρινος… «πονοκέφαλος» για Κέρκεζ! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

ΠτΔ: Οι δικές μας ενέργειες οδήγησαν στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό

Η στρατηγική που ακολουθούμε έχει οδηγήσει στο διεθνές ενδιαφέρον για το Κυπριακό είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης, ο οποίος συναντήθηκε στην Αθήνα, με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδας κ. Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος σημείωσε ότι η Ελλάδα στέκεται πάντα εμπράκτως στο πλευρό της Κύπρου.

BEST OF TOTHEMAONLINE