Μήνυση του Σπανού στον Φύσσα

Μήνυση του Σπανού στον Φύσσα

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, μήνυσε για συκοφαντική δυσφήμιση τον διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκη Φύσσα.

Μια ημέρα πριν από την απολογία του στον ανακριτή για την υπόθεση της εγκληματικής οργάνωσης στο ποδόσφαιρο, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ατρόμητος, Γιώργος Σπανός, κατέθεσε την αναμενόμενη μηνυτήρια αναφορά κατά του διευθυντή ποδοσφαίρου της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Τάκη Φύσσα.

Θ' ακολουθήσει μάλιστα αγωγή, μέσα από την οποία ο Έλληνας επιχειρηματίας, εκτός από αποκατάσταση του ονόματός του, θ' αξιώνει και αποζημίωση. Ήταν ενέργειες που είχαν προαναγγελθεί ότι θα γίνουν πριν απολογηθεί ο Γιώργος Σπανός.

Στην ανακοίνωση που είχαν εκδώσει μάλιστα οι Περιστεριώτες είχαν χαρακτηρίσει ψευδομάρτυρα και κοινό συκοφάντη τον Τάκη Φύσσα, προειδοποιώντας ότι μετά την απολογία του προέδρου της ΠΑΕ "πολλοί είναι εκείνοι που θα χάσουν τον ύπνο τους".

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό:  Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Φονική Πυρκαγιά στη Λεμεσό: Δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα- «Δεν μπορούμε ακόμη να πούμε ότι ξεπεράσαμε τον κίνδυνο»

Τεράστια καταστροφή άφησε πίσω της η φονική πυρκαγιά στη Λεμεσό η οποία απλώνεται σε έκτασή πέρα των 120 τετραγωνικών χιλιομέτρων. Οι αναζωπυρώσεις αντιμετωπίστηκαν σε πολύ αρχικά στάδια και δεν υπάρχουν ενεργά μέτωπα, ωστόσο ακόμη δεν ξεπεράστηκε ο κίνδυνος. Το ThemaOnline σας μεταφέρει ζωντανά όλες τις εξελίξεις:

BEST OF TOTHEMAONLINE