ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους έπιασαν με σκληρά ναρκωτικά - Αναμένονται επιστημονικές εξετάσεις

ΛΑΡΝΑΚΑ: Τους έπιασαν με σκληρά ναρκωτικά - Αναμένονται επιστημονικές εξετάσεις

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας.

Λίγο μετά τις μια τα ξημερώματα σήμερα Κυριακή 29 Νοεμβρίου, μέλη της Αστυνομίας (ΟΠΕ Λάρνακας), ανέκοψαν για έλεγχο σε περιοχή της Λάρνακας, αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε 33χρονος, με συνοδηγό 24χρονο. 

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 24χρονο, στην κατοχή του ανευρέθηκαν δύο τεμάχια πλαστικό, τα οποία περιείχαν κρυσταλλική ουσία μεθαμφεταμίνη, με αποτέλεσμα ο 24χρονος να συλληφθεί για αυτόφωρο αδίκημα.

Και οι δύο μεταφέρθηκαν στα Γραφεία της ΥΚΑΝ Λάρνακας, όπου ανακρινόμενος ο 24χρονος παραδέχθηκε την κατοχή των ναρκωτικών και αφέθηκε ελεύθερος, εν αναμονή των επιστημονικών εξετάσεων.

Για τον 33χρονο δεν προέκυψε οτιδήποτε το επιλήψιμο.

Και οι δύο καταγγέλθηκαν εξωδίκως για τον Περί Λοιμοκάθαρσης Νόμο (Απαγόρευση μετακίνησης προσώπων).

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Συνεχίζεται η ένταση στο Αιγαίο: Η Τουρκία σήκωσε UAV, επιτηρεί την περιοχή που θα ποντιστεί το καλώδιο

Σε αυστηρό τόνο απάντησαν διπλωματικές πηγές της Αθήνας στην ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών, με την οποία η Άγκυρα αμφισβητεί τις NAVTEX που εξέδωσαν Ελλάδα και Κύπρος για την έναρξη των ερευνών του γαλλικού σκάφους VB Abeille Marengo, στο πλαίσιο της ηλεκτρικής διασύνδεσης των δύο χωρών.

BEST OF TOTHEMAONLINE