Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρόστιμο 27000 ευρώ για την Κύπρια παρουσιάστρια!

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Πρόστιμο 27000 ευρώ για την Κύπρια παρουσιάστρια!

DATA[

Μεταχρονολογημένες μεν, τσουχτερές δε, οι αποφάσεις της Αρχής Ραδιοτηλεόρασης για τον Alpha Κύπρου και δη για την απογευματινή εκπομπή του «Με αγάπη Χριστιάνα», η οποία κρίθηκε «ένοχη» για συνεχόμενες παραβιάσεις της νομοθεσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε στις 19 Νοεμβρίου, Λειτουργοί της Αρχής, διερεύνησαν αυτεπάγγελτα τέσσερις ξεχωριστές υποθέσεις που αφορούσαν το ψυχαγωγικό πρόγραμμα, όπως αυτό μεταδόθηκε στις 26.02.2019, 1/7/2019, 7/10/2019 και 1/11/2019, κι έκρινε ότι υπάρχουν παραβάσεις του περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Οργανισμών Νόμου και των περί Ραδιοφωνικών και Τηλεοπτικών Σταθμών Κανονισμών του 2000, για τις οποίες η διεύθυνση του καναλιού καλείται να πληρώσει το συνολικό διοικητικό πρόστιμο των 27 χιλιάδων ευρώ.

Πηγή: Περιοδικό TV Mania

]]>

Διαβάστε ολόκληρο το δημοσίευμα ΕΔΩ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.