ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μηδέν εις το πηλίκο!

Μηδέν εις το πηλίκο!

Σε ένα πολύ κακό ματς με λιγοστές φάσεις, Λάρισα και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Όλα μηδέν στη Λάρισα!

ΑΕΛ και Ατρόμητος έμειναν στο 0-0 στο «Αλκαζάρ» για την 10η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας σε ένα κακό ματς από άποψη θεάματος και με λιγοστές φάσεις.

Στους 6 βαθμούς η Λάρισα, με τον Γιάννη Τάτση να κάνει ντεμπούτο στον πάγκο των «βυσσινί», στους 13 ανέβηκε ο Ατρόμητος του Νταμίρ Κάναντι.

Υποδέχεται τον Άρη το επόμενο Σάββατο στο Περιστέρι ο Ατρόμητος, δοκιμάζεται στην έδρα του Παναιτωλικού την επόμενη Δευτέρα η Λάρισα.

Το ματς

Η Λάρισα είχε τον έλεγχο και έδειχνε μια προδιάθεση να παίξει πιο επιθετικά, χωρίς βέβαια να παίρνει μεγάλα ρίσκα και να ανοίγεται ώστε να ψάξει με κάθε τρόπο το γκολ. Ο Ατρόμητος από την μεριά του, δεν έπαιρνε ρίσκα επίσης, έπαιζε σφιχτά και έψαχνε κυρίως στο πρώτο εικοσάλεπτο κάποια κόντρα-επίθεση. Ο Πλατέλλας ήταν ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Λάρισας, δημιουργώντας δύο φάσεις που δεν είχαν αποτέλεσμα. Μετά το πέρας των πρώτων 25 λεπτών, ο Ατρόμητος άρχισε να ξεθαρρεύει, να κρατάει περισσότερο μπάλα και να ισορροπεί το ματς. Έφτιαξε την καλύτερη φάση του πρώτου μέρους δε, αλλά ο Νάγκι κράτησε… όρθια την ΑΕΛ και έβγαλε την κεφαλιά του Μανούσου στο 30ο λεπτό, που ήταν ουσιαστικά και η τελευταία φάση, αφού το σουτ του Πινακά στο 45′ ήταν αδύναμο και ο Γιαννιώτης μπλόκαρε εύκολα την μπάλα.

Μια από τα ίδια και στην επανάληψη. Ο ρυθμός κακός, οι φάσεις με το… κυάλι και το θέαμα μπορεί να χαρακτηριστεί επιεικώς μέτριο. Ο Γιάννης Τάτσης που έκανε ντεμπούτο στον πάγκο της ΑΕΛ προσπάθησε να αλλάξει τη ροή του παιχνιδιού, κάτι που θέλησε να κάνει από την άλλη μεριά και ο Νταμίρ Κάναντι. Και από το 70ο λεπτό κι έπειτα, το ματς άρχισε να… ζεσταίνεται και να βλέπουμε τουλάχιστον καλές φάσεις. Στο 72′ η ΑΕΛ έφτιαξε την καλύτερή της φάση στο ματς αλλά ο Ντουρμισάι δεν βρήκε στόχο με την κεφαλιά που έκανε, με τον Γούτα να… απαντάει τρία λεπτά μετά με τον ίδιο τρόπο αλλά η προσπάθειά του είχε παρόμοια κατάληξη. Στα… καπάκια, οι φιλοξενούμενοι έφτιαξαν την μεγαλύτερη φάση από όλες στο ματς και λίγο έλειψε να πάρουν προβάδισμα, αλλά ο Μπουσούλατζιτς υπό εξαιρετικές προϋποθέσεις και αμαρκάριστος μέσα από την περιοχή, δεν βρήκε τέρμα για εκατοστά στην τελευταία καλή φάση του αγώνα.

Πηγή: Sport-fm.gr

The post Μηδέν εις το πηλίκο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ:

• Όλο και περισσότεροι «κόβουν» το Netflix - Δεν θα πιστέψετε τον λόγο

• Άννα Βίσση: Η αφιέρωση στον Μίμη Πλέσσα στη συναυλία της λίγες ώρες μετά τον θάνατό του

• Διετέλεσε Γενικός Διευθυντής του ΥΠΕΞ ο άτυχος Μηνάς - Θλίψη του Υπουργείου για το θάνατο του

• Τραγωδία στη Λεμεσό: Υπέκυψε στα τραύματα του μετά από τροχαίο ο Μηνάς Χατζημιχαήλ

• Ανησυχία εθελοντικών ομάδων: «Πλέον φαντάζει αδύνατον να καταφέρουμε να βοηθήσουμε όποιο έχει ανάγκη»

• «Εγκατάλειψη» σπιτιού: Πότε φεύγουν οι Κύπριοι από το πατρικό τους – Τι γίνεται στις υπόλοιπες χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης



LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ - Έτοιμο να απαντήσει το Ιράν

LIVE: Νεκρός σε ισραηλινή επιδρομή διοικητής της Χεζμπολάχ - Έτοιμο να απαντήσει το Ιράν

Το θάνατο του διοικητή της Χεζμπολάχ στο χωριό Kafr Kila του νότιου Λιβάνου, Χάντερ Αλί Ταουίλ σε αεροπορική επιδρομή ανακοίνωσε το ισραηλινό υπουργείο Εξωτερικών, την στιγμή που το Ιράν είναι έτοιμο να απαντήσει σε πιθανή ισραηλινή επίθεση, σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top