Τι έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στον τραυματία Μποτεάκ και ο… αγώνας δρόμου για το ντέρμπι αιωνίων

Τι έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στον τραυματία Μποτεάκ και ο… αγώνας δρόμου για το ντέρμπι αιωνίων

Τα δύο επόμενα παιχνίδια της Ομόνοιας χάνει σίγουρα ο Μποτεάκ.

Η ιατρική διάγνωση για τον τραυματισμό του στο εκτός έδρας παιχνίδι με τη Γρανάδα έδειξε αιμάτωμα στον τετρακέφαλο, κάτι που σημαίνει ότι για ένα διάστημα 7 με 10 ημερών θα ακολουθεί συντηρητική αγωγή, με την κατάσταση του να αξιολογείται καθημερινών

Έτσι, δεν υπολογίζεται για τον αγώνα της Δευτέρας (30-11) με τον Ερμή Αραδίππου, καθώς και για το παιχνίδι της Πέμπτης (03-12) με τον ΠΑΟΚ στο ΓΣΠ.

Ο Μποτεάκ θα κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ντέρμπι αιωνίων της 07ης Δεκεμβρίου για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας.

Διαβάστε επίσης: 

ΚΑΛΑ νέα από το… Instagram του Μποτεάκ – Η πρώτη αντίδραση του μετά τον τραυματισμό!

Ανακοίνωσε τα αποτελέσματα των τεστ κορωνοϊού που έκαναν όλοι μετά την επιστροφή από τη Γρανάδα

The post Τι έδειξαν οι ιατρικές εξετάσεις στον τραυματία Μποτεάκ και ο… αγώνας δρόμου για το ντέρμπι αιωνίων appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE