Συγκλονίζει ο αδερφός του Μαραντόνα – Τα σπαρακτικά λόγια του: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…»

Συγκλονίζει ο αδερφός του Μαραντόνα – Τα σπαρακτικά λόγια του: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…»

Ο Ούγκο Μαραντόνα περιγράφει με δραματικό τρόπο την απώλεια του αδελφού του Ντιέγκο σε ηλικία 60 ετών δηλώνοντας πως αισθάνεται σαν ζωντανός νεκρός.

Ο θάνατος του κορυφαίου κατά πολλούς ποδοσφαιριστή όλων των εποχών βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο βρήκε το κουράγιο να πει λίγα λόγια για τον «Πίμπε Ντ’ Όρο» εμφανώς σοκαρισμένος από την απώλεια του.

«Είμαστε ζωντανοί-νεκροί. Είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούμε με όλο αυτό. Είναι θλιβερό για μένα και το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλές αναμνήσεις.

Θα πρέπει να τον θυμάστε στον αγωνιστικό χώρο για ό,τι έκανε. Πάντα θυμάσαι τα λάθη και όχι τόσο πολύ όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο. Είναι πράγματα που πουλάνε περισσότερο από τα γκολ», τόνισε αρχικά ο Ούγκο Μαραντόνα συμπληρώνοντας:

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν πεπεισμένοι πως όλα θα πάνε καλά μετά την χειρουργική επέμβαση. Δεν χωράει στο μυαλό μου. Να τον θυμάστε όπως αξίζει». 

gazzetta.gr

The post Συγκλονίζει ο αδερφός του Μαραντόνα – Τα σπαρακτικά λόγια του: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE