Συγκλονίζει ο αδερφός του Μαραντόνα – Τα σπαρακτικά λόγια του: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…»

Συγκλονίζει ο αδερφός του Μαραντόνα – Τα σπαρακτικά λόγια του: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…»

Ο Ούγκο Μαραντόνα περιγράφει με δραματικό τρόπο την απώλεια του αδελφού του Ντιέγκο σε ηλικία 60 ετών δηλώνοντας πως αισθάνεται σαν ζωντανός νεκρός.

Ο θάνατος του κορυφαίου κατά πολλούς ποδοσφαιριστή όλων των εποχών βύθισε στο πένθος το παγκόσμιο ποδόσφαιρο. Ο αδερφός του Ντιέγκο Μαραντόνα, Ούγκο βρήκε το κουράγιο να πει λίγα λόγια για τον «Πίμπε Ντ’ Όρο» εμφανώς σοκαρισμένος από την απώλεια του.

«Είμαστε ζωντανοί-νεκροί. Είναι πολύ δύσκολο να συμβιβαστούμε με όλο αυτό. Είναι θλιβερό για μένα και το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν πολλές αναμνήσεις.

Θα πρέπει να τον θυμάστε στον αγωνιστικό χώρο για ό,τι έκανε. Πάντα θυμάσαι τα λάθη και όχι τόσο πολύ όσα πρόσφερε στο ποδόσφαιρο. Είναι πράγματα που πουλάνε περισσότερο από τα γκολ», τόνισε αρχικά ο Ούγκο Μαραντόνα συμπληρώνοντας:

«Ακόμα δεν μπορώ να το πιστέψω. Ήμασταν πεπεισμένοι πως όλα θα πάνε καλά μετά την χειρουργική επέμβαση. Δεν χωράει στο μυαλό μου. Να τον θυμάστε όπως αξίζει». 

gazzetta.gr

The post Συγκλονίζει ο αδερφός του Μαραντόνα – Τα σπαρακτικά λόγια του: «Είμαστε ζωντανοί-νεκροί…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE