Επανέρχεται η περίπτωση του...

Επανέρχεται η περίπτωση του...

Το όνομα του Ουνάι Έμερι έρχεται ξανά στο προσκήνιο για τη Μίλαν, με τον επικείμενο νέο ιδιοκτήτη, Μπι Ταετσαουμπόλ, να θέλει να αναδιαμορφώσει την ομάδα.

Ο Σίλβιο Μπερλουσκόνι βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Ταϊλανδό επενδυτή εδώ και λίγες μέρες, την ώρα που υποστηρίζεται πως απομένουν μονάχα μικρές λεπτομέρειες έτσι ώστε να ολοκληρωθεί και τυπικά το «deal».

Ο Μπι φαίνεται πως ήδη κάνει τα πλάνα του για τους... νέους «ροσονέρι» και ψάχνει τον αντικαταστάτη του Φίλιπο Ιντσάγκι. Πριν λίγα 24ωρα, η «Marca» υποστήριξε πως διακαής πόθος του είναι ο Κάρλο Αντσελότι, ο οποίος ωστόσο αποτελεί... μακρινό όνειρο.

Αντιθέτως, ως πιο ρεαλιστικός στόχος παρουσιάζεται ο Ουνάι Έμερι της Σεβίλλης, όπως αναφέρει και πάλι η ισπανική εφημερίδα. Αξίζει να σημειωθεί πως αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που «παίζει» το όνομα του τεχνικού των Ανδαλουσιάνων, ωστόσο αυτή τη φορά κι αν τελικώς η Μίλαν αλλάξει χέρια, μπορεί η περίπτωσή του να εξεταστεί... ζεστά.

Πηγή: www.sdna.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.

BEST OF TOTHEMAONLINE