Έρευνα και τιμωρία όσων εμπλέκονται στο βίντεο Al Jazeera ζητά το Cyprus Integrity Forum

Έρευνα και τιμωρία όσων εμπλέκονται στο βίντεο Al Jazeera ζητά το Cyprus Integrity Forum

Την παραδειγματική τιμωρία τόσο των πρωταγωνιστών στο βίντεο του δικτύου Al Jazeera όσο και όσων «έκλεισαν τα μάτια» στην έκδοση των 26 διαβατηρίων τα οποία ανακλήθηκαν ζητά το Cyprus Integrity Forum.

«Απαιτούμε άμεση έρευνα και παραδειγματική τιμωρία τόσο των πρωταγωνιστών του υπερθεάματος του Al Jazeera, αλλά και όσων «έκλεισαν» τα μάτια, για την έκδοση των 26 διαβατηρίων που μετά από έρευνα ανακαλέστηκαν, είτε αυτοί είναι κυβερνητικοί, ή επιχειρηματίες, αλλά και πολιτικοί» αναφέρει ανακοίνωση του Forum και προσθέτει: «Επιτέλους κάποιοι πρέπει να λογοδοτήσουν και να τιμωρηθούν παραδειγματικά».

Όπως αναφέρεται, δυστυχώς ως κράτος αποτύχαμε παταγωδώς και θα χρειαστεί πολύς χρόνος, επαναστατική βούληση, πρακτική υιοθέτηση αρχών και καθολική αναδιάρθρωση αν μπορούμε να βεβαιώσουμε ένα ανεκτό μέλλον για τα παιδιά μας.
 
«Ως Cyprus Integrity Forum θα ενδυναμώσουμε αυτή την προσπάθεια και θα είμαστε το κυριότερο στήριγμα των πολιτών, επιχειρήσεων και πολιτείας σε αυτό το εγχείρημα. Το μέλλον της δικής μας γενιάς ως Κύπριοι πολίτες σε ένα κράτος δικαίου, ήδη χάθηκε δυστυχώς με τη δική μας ανοχή...» καταλήγει το Forum.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

ΠτΔ: Ο Γκουτέρες διαβεβαίωσε ότι θα εργάζεται για πρόοδο στο Κυπριακό μέχρι την τελευταία μέρα της θητείας του

Ο ΓΓ του ΟΗΕ ανέφερε ότι μέχρι και την τελευταία μέρα της θητείας του θα συνεχίζει να εργάζεται για επανέναρξη των συνομιλιών, σημείωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης. Μιλώντας την Παρασκευή σε εκδήλωση της κυπριακής ομογένειας, στη Νέα Υόρκη, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναφέρθηκε στη συνάντηση με τον ΓΓ του ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες, όπου, όπως είπε, παρουσίασε νέες ιδέες που αφορούν την ουσία, τη μεθοδολογία, τα ΜΟΕ που θα μπορούσαν να ανοίξουν τον δρόμο για επανέναρξη των διαπραγματεύσεων, όμως σημείωσε ότι «η τουρκική πλευρά απάντησε αρνητικά».

BEST OF TOTHEMAONLINE