ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Γι' αυτό άλλαξε η ώρα των ανακοινώσεων για τα νέα μέτρα

ΚΥΠΡΟΣ - ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ: Γι' αυτό άλλαξε η ώρα των ανακοινώσεων για τα νέα μέτρα

Καθυστέρηση στην ανακοίνωση των μέτρων, αφού πριν από λίγο ολοκληρώθηκε το Υπουργικό Συμβούλιο και οι αρμόδιοι θα πρέπει να έχουν τον απαραίτητο χρόνο για να μεταβούν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας.  

Πιο συγκεκριμένα, η ώρα των ανακοινώσεων μετατίθεται από τις 12 το μεσημέρι στη 1 η ώρα.

«Ο Υπουργός Υγείας κ. Κωνσταντίνος Ιωάννου θα παραθέσει συνέντευξη Τύπου για τα έκτακτα μέτρα που θα αποφασίσει το Υπουργικό Συμβούλιο για αναχαίτιση της πανδημίας, στην αίθουσα διασκέψεων του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

«Θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι»-Το Κυπριακό επιστρέφει στο επίκεντρο και η Ευρώπη μπαίνει πιο δυναμικά στο παιχνίδι

Η φράση του Προέδρου Χριστοδουλίδη ότι «θα είναι ένα μακρύ καλοκαίρι», μετά τη συνάντηση που είχε το πρωί της Δευτέρας με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ Μαρία Άνχελα Ολγκίν, δεν αποτελεί απλώς μια αναφορά στο χρονοδιάγραμμα των επαφών που βρίσκονται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό. Αποτυπώνει την αίσθηση ότι η διαδικασία εισέρχεται σε μια περίοδο έντονης διπλωματικής κινητικότητας, κατά την οποία θα κριθεί αν υπάρχει πραγματικά έδαφος για επανέναρξη ουσιαστικών διαπραγματεύσεων ή αν θα προστεθεί ακόμη ένας κύκλος προσδοκιών στη μακρά ιστορία των αποτυχημένων προσπαθειών.