ΛΕΜΕΣΟΣ: Έγινε επιτέλους το αυτονόητο στο δρόμο «νεκροταφείο» στα Πολεμίδια- Πέντε νεκροί μέσα σε λίγα μέτρα τα τελευταία χρόνια

ΛΕΜΕΣΟΣ:  Έγινε επιτέλους το αυτονόητο στο δρόμο «νεκροταφείο» στα Πολεμίδια- Πέντε νεκροί μέσα σε λίγα μέτρα τα τελευταία χρόνια

Τρία θανατηφόρα στη συγκεκριμένη περιοχή τα τελευταία τρία χρόνια, γεγονός που φαίνεται προβλημάτισαν τις αρμόδιες Αρχές και αποφάσισαν έστω και καθυστερημένα να λάβουν μέτρα.

Άλλωστε όπως είχαμε σημειώσει σε προηγούμενο ρεπορτάζ στην ιστοσελίδα μας οι κάτοικοι της περιοχής εδώ και χρόνια φωνάζουν ότι στη συγκεκριμένη περιοχή σημειώνονται πολλά τροχαία, αφού πρόκειται για μια μεγάλη ευθεία, που οδηγοί αναπτύσσουν μεγάλες ταχύτητες.

Τελικά μετά και το τελευταίο δυστύχημα που σημειώθηκε τον Ιούνιο με το θάνατο του 35χρονου Γιώργου Χαρίτου φαίνεται πως επιτέλους λήφθηκε η απόφαση, ώστε να γίνει το αυτονόητο και στην Οδό Συνεργατισμού στα Πολεμίδια, έχουν πλέον τοποθετηθεί κυρτώματα που αποτρέπουν τους οδηγούς ώστε να αναπτύξουν μεγάλες ταχύτητες.

Να θυμίσουμε ότι την 1/6/2020 στην οδό Συνεργατισμού, η 58χρονη επιχείρησε με το όχημα της «να εξέλθει ανοικτού χώρου και να κατευθυνθεί βόρεια σε πλυντήριο οχημάτων» και σύμφωνα με την Αστυνομία κάτω από συνθήκες που διερευνώνται το αυτοκίνητο ανέκοψε την ελεύθερη πορεία του 35χρονου μοτοσικλετιστή, ο οποίος εκτινάχθηκε και κατέληξε στην άσφαλτο. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του.

 

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ: ΤΡΙΠΛΟ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ: «Πολύ επικίνδυνος ο δρόμος» - Φώναζαν εδώ και χρόνια οι κάτοικοι χωρίς να τους ακούσει κανείς – «Έπρεπε να πεθάνουν τα κοπελλούθκια για να συγκινηθούν;»

Επίσης στις 23/4/2017 στο ίδιο σημείο, ξεψύχησε λίγα μόλις μέτρα μακριά από το σπίτι της η 30χρονη Ευτυχία Κλεομένους όταν 79χρονος φέρεται να της ανέκοψε την πορεία.

Συγκεκριμένα, αυτοκίνητο που οδηγούσε 79χρονος, στην προσπάθειά του να εισέλθει από πάροδο στην πιο πάνω οδό, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από την Αστυνομία, ανέκοψε την πορεία της μοτοσικλέτας που οδηγούσε η άτυχη Κλεομένους με αποτέλεσμα να βρει φρικτό θάνατο.

 

«Μαύρο» Σάββατο ξημέρωσε και στις  27/5/2017, όταν λίγα μέτρα πιο κάτω, στα φώτα τροχαίας, μετά από φρικτό θανατηφόρο, άφησαν την τελευταία τους πνοή τρεις νέοι, που κατευθύνοντας για τη δουλειά τους, όταν το όχημα τους εμβολίστηκε από δεύτερο όχημα.Πρόκειται για τους Ανδρέα Γιασεμή 32 ετών, Δημήτρη Σάββα 32 ετών και τον 23χρονο Παναγιώτη Στεφάνου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Ανάλυση: Καταστατικό συνέδριο ΔΗΣΥ με δείγματα πολιτικού ρεβανσισμού – Οι διαγραφές υπουργών και η αυτοπαγίδευση

Δύο χρόνια μετά τις προεδρικές εκλογές και τα όσα τον «πλήγωσαν», ο ΔΗΣΥ έλαβε την απόφαση μέσα από το καταστατικό συνέδριο που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο, να πράξει  αυτό, που δεν τολμούσε να πράξει, αμέσως μετά τις εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE