Μπαρτσελόνα: Υποψήφιος πρόεδρος θέλει να δώσει το όνομα του Μέσι στο γήπεδο!

Μπαρτσελόνα: Υποψήφιος πρόεδρος θέλει να δώσει το όνομα του Μέσι στο γήπεδο!

Έναν τρόπο να κερδίσει τις ψήφους του κόσμου και την παραμονή του Λιονέλ Μέσι φαίνεται ότι έχει σκεφτεί ο εκ των υποψήφιων προέδρων της Μπαρτσελόνα, Εμιλί Ρουσό, γνωστοποιώντας πως θέλει να δώσει το όνομα του Αργεντινού ηγέτη στο «Καμπ Νόου»!

Ο Ρουσό είναι ένας από εκείνους που διεκδικούν τον προεδρικό θώκο των «μπλαουγκράνα» ενόψει των εκλογών που έχουν ανακοινωθεί από καιρό, έπειτα και από την παραίτηση του Ζόσεπ Μαρία Μπαρτομέου και της διοίκησης που τον πλαισίωνε όλα αυτά τα χρόνια.

Ο Λιονέλ Μέσι ακόμα παρουσιάζεται δυσαρεστημένος με αρκετές καταστάσεις στον σύλλογο, το συμβόλαιό του λήγει το καλοκαίρι, από τον Ιανουάριο και μετά θα μπορεί να διαπραγματευτεί με όποια ομάδα θελήσει και ο Εμιλί Ρουσό φαίνεται να… παίζει mind games.

Όπως έγινε γνωστό, θα ήθελε εφόσον καταφέρει και αναδειχθεί πρόεδρος των «μπλαουγκράνα», να δώσει το όνομα του Λιονέλ Μέσι στο «Καμπ Νόου»!

Πηγή: Gazzetta.gr

The post Μπαρτσελόνα: Υποψήφιος πρόεδρος θέλει να δώσει το όνομα του Μέσι στο γήπεδο! appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE