Και επίσημα πλέον πολίτικο κόμμα το Κόμμα για τα Ζώα

Και επίσημα πλέον πολίτικο κόμμα το Κόμμα για τα Ζώα

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου είναι και επίσημα στον κατάλογο των πολιτικών κομμάτων κατόπιν ενημέρωσης που είχαν οι αξιωματούχοι του από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Αντιπροσωπεία του κόμματος με επικεφαλής τον Πρόεδρο, Κυριάκο Κυριάκου, θα βρίσκεται στη Λευκωσία αύριο Τρίτη στις 12 το μεσημέρι, στο γραφείο του Βοηθού Εφόρου  Δημήτρη Δημητρίου, στο Υπουργείο Εσωτερικών για να παραλάβει και επίσημα πλέον το πιστοποιητικό εγγραφής, αναφέρει ανακοίνωση του Κόμματος για τα Ζώα Κύπρου.

“Αυτό το χαρμόσυνο γεγονός τυγχάνει να συμπίπτει με τη συμπλήρωση 12 μηνών από την ημέρα ίδρυσης του κόμματος (27 Απριλίου 2014) και για το σκοπό αυτό το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου ετοιμάζεται να παρουσιάσει το έργο και τη δράση του μέσα σε αυτό το χρόνο, ημέρα και ώρα που θα ανακοινωθούν αργότερα”, καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Οι σκιές του πορίσματος της Αρχής κατά της διαφθοράς βαραίνουν την Πινδάρου- Πληθαίνουν οι φωνές αποστασιοποίησης από τον Αναστασιάδη

Η δημοσιογραφική διάσκεψη του τέως Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Αναστασιάδη δεν άφησε μόνο πολιτικές και νομικές προεκτάσεις. Ανέδειξε ταυτόχρονα ένα ζήτημα που εδώ και καιρό σιγοβράζει στο εσωτερικό του Δημοκρατικού Συναγερμού: Τη σχέση του κόμματος, με την πολιτική κληρονομιά του ανθρώπου, που το οδήγησε σε δύο συνεχόμενες προεδρικές νίκες, αλλά ο οποίος σήμερα βρίσκεται στο επίκεντρο μιας πρωτοφανούς συζήτησης, για ζητήματα διαφθοράς και πολιτικής ευθύνης.