Τι ΔΗΛΩΣΕ μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Γρανάδα ο σκόρερ της Ομόνοιας – «Είναι κάτι…»

Τι ΔΗΛΩΣΕ μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Γρανάδα ο σκόρερ της Ομόνοιας – «Είναι κάτι…»

Μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Γρανάδα μίλησε ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ασάντε, ο οποίος ήταν και ο σκόρερ των «τριφυλλοφόρων» στο 2-1.

Αναλυτικά όλα όσα είπε:

Για το παιχνίδι: «Ήταν καλό συναίσθημα να σκοράρουμε, δεν καταφέραμε όμως να πετύχουμε το θετικό αποτέλεσμα. Δεν πήραμε αυτό που θέλαμε από το παιχνίδι. Μπορούσαμε να πετύχουμε και ένα δεύτερο γκολ. Δυστυχώς δεν ήρθε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Εμείς ήρθαμε στην Ισπανία σήμερα για να κερδίσουμε. Μπορούσαμε για το θετικό αποτέλεσμα, κάναμε όμως ένα καλό παιχνίδι και ανυπομονούμε και για τα δύο επόμενα παιχνίδια στον όμιλο».

Για το γκολ: «Είναι ένα πολύ καλο συναίσθημα. Είναι κάτι που έψαχνα από την πρώτη στιγμή που ήρθα στην Κύπρο. Είναι το πρώτο μου γκολ στην Ευρώπη με την Ομόνοια και το απόλαυσα παρότι δεν έφερε θετικό αποτέλεσμα για την ομάδα».

 

 

The post Τι ΔΗΛΩΣΕ μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Γρανάδα ο σκόρερ της Ομόνοιας – «Είναι κάτι…» appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Λετυμπιώτης: Δεν θα επιτρέψουμε η προκλητικότητα να εκτροχιάσει τις συνομιλίες – Καταδικάζει την κάθοδο Ερντογάν στα κατεχόμενα

Είμαστε σε εγρήγορση και παρακολουθούμε τις εξελίξεις είπε σήμερα ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος κ. Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης αναφερόμενος στις τουρκικές προκλήσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE