Κούσουλος: «Πάντα αυτό…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Κούσουλος: «Πάντα αυτό…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ)

Ο ποδοσφαιριστής της Ομόνοιας, Ιωάννης Κούσουλος, μετά την εκτός έδρας ήττα από τη Γρανάδα είπε τα εξής: 

Για το παιχνίδι: «Θέλαμε από την αρχή να είμαστε καλά αμυντικά, θεωρώ ότι σε όλο το παιχνίδι ήμασταν καλά αλλά δεχθήκαμε γρήγορα γκολ. Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε να ισοφαρίσουμε. Όταν δεχθήκαμε το δεύτερο γκολ ήταν δύσκολο. Προσπαθήσαμε για την ομάδα και αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε».

Για το πως στάθηκαν απέναντι σε μια υψηλού επιπέδου ομάδα: «Πάντα αυτό θα προσπαθούμε να κάνουμε ειδικά με μεγάλες ομάδες να είμαστε ανταγωνιστικοί, να στεκόμαστε όσο καλύτερα γίνεται και πάντα να προσπαθούμε για τη νίκη».

Για τη συνέχεια: «Θα προσπαθήσουμε να ξεκουραστούμε όσο καλύτερα γίνεται για τον Ερμή τη Δευτέρα και να δώσουμε ότι μπορούμε για τη νίκη».

 

The post Κούσουλος: «Πάντα αυτό…» (ΔΗΛΩΣΕΙΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Έγκλημα εκτός ελέγχου; Εξαγγελίες Χριστοδουλίδη – Βαριά πυρά Λοϊζίδη για την Αστυνομία - «Ο ΠτΔ δεν ενημερώνεται σωστά»

Σε μια περίοδο κατά την οποία η αύξηση της εγκληματικότητας και οι συνεχείς υποθέσεις που απασχολούν την επικαιρότητα εντείνουν το αίσθημα ανασφάλειας των πολιτών και δοκιμάζουν την εμπιστοσύνη προς τους θεσμούς, η δημόσια συζήτηση για την αποτελεσματικότητα των μηχανισμών ασφάλειας βρίσκεται στο επίκεντρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE