Το ΘΕΤΙΚΟ κρούσμα αφορά ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – Έπαιξε κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ

Το ΘΕΤΙΚΟ κρούσμα αφορά ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – Έπαιξε κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ

Η ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν λίγο ότι εντοπίστηκε θετικό κρούσμα κορωνοϊού που αφορά μέλος του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Διαβάστε: 

Κρούσμα στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ και ΑΚΥΡΩΣΗ προπόνησης Παρασκευής (ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ)

Οι πληροφορίες του Themasports.com κάνουν λόγο ότι το θετικό κρούσμα κορωνοϊού αφορά ποδοσφαιριστή της Λαρνακιώτικης ομάδας, ο οποίος αγωνίστηκε σε στα δύο ντέρμπι με Απόλλωνα και ΑΕΛ.

Μάλιστα δε, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι από την ΑΕΚ ενημέρωσαν τους αξιωματούχους των δύο Λεμεσιανών ομάδων.

Ρεπορτάζ: Πόλυς Χαραλάμπους

Επιμέλεια: Σάββας Νεοκλέους

The post Το ΘΕΤΙΚΟ κρούσμα αφορά ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ – Έπαιξε κόντρα σε Απόλλωνα και ΑΕΛ appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

VIDEO: Έλαβε γραπτές απαντήσεις από Άγκυρα και πάει Αττάλεια ο ΠτΔ – Νέα κινητικότητα στο Κυπριακό μετά από πρωτοβουλία της ΕΕ

Στην Αττάλεια αναμένεται να μεταβεί ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης για τη Διάσκεψη των Ηνωμένων Εθνών για την Κλιματική Αλλαγή, κατόπιν γραπτών διαβεβαιώσεων από την Τουρκία.

BEST OF TOTHEMAONLINE