Με εξάρα πήρε την πρόκριση η Ομόνοια

Με εξάρα πήρε την πρόκριση η Ομόνοια

Την πρόκριση της στην επόμενη φάση του UEFA Futsal Champions League πήρε η Ομόνοια επί της Φιορεντίνο με 6-0.

Η Ομόνοια ανάρτησε το εξής:

«Συγχαίρουμε την ομάδα φούτσαλ για τη νίκη της επί της Φιορεντίνο με 6-0 και την πρόκριση στην επόμενη φάση του UEFA Futsal Champions League! Ο αγώνας διεξήχθει στο στάδιο «Ελευθερία» και τα γκολ της ομάδας μας πέτυχαν οι Μανώλη (2), Μαντέλι (2), Πρέα και Ελ Κέμπε».

Η ανάρτηση της ΚΟΠ: 

«Η Ομόνοια νίκησε με 6-0 την Φιορεντίνο από το Σαν Μαρίνο και προκρίθηκε στον επόμενο γύρο του UEFA Futsal Champions League. Συγχαρητήρια»

The post Με εξάρα πήρε την πρόκριση η Ομόνοια appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Οδοφράγματα, περιβάλλον και ανταλλαγές αρχείων στην ατζέντα της τριμερούς

Σε ρυθμούς τελικής προετοιμασίας για την τριμερή συνάντηση μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδης, του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Έρχιουρμαν, και Προσωπικής Απεσταλμένης του ΓΓ ΟΗΕ, Μαρίας Άνχελα Ολγκίν, στις 9 Νοεμβρίου φαίνεται να κινούνται οι τρεις πλευρές.

BEST OF TOTHEMAONLINE