Στα €3,5 δισ. το κόστος των περιοριστικών μέτρων για τη γαλλική Κυβέρνηση μόνο για τον Δεκέμβριο

Στα €3,5 δισ. το κόστος των περιοριστικών μέτρων για τη γαλλική Κυβέρνηση μόνο για τον Δεκέμβριο

Η επέκταση του προγράμματος της γαλλικής Κυβέρνησης για στήριξη των επιχειρήσεων, που έχουν πληγεί από τα περιοριστικά μέτρα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού θα κοστίσουν 3,5 δισεκατομμύρια ευρώ, μόνο για τον Δεκέμβριο, ανακοίνωσε την Πέμπτη το Υπουργείο Οικονομικών της Γαλλίας.

Η γαλλική κυβέρνηση την τρέχουσα εβδομάδα αύξησε το πεδίο εφαρμογής των αποζημιώσεων για να περιλαμβάνει, από την 1η Δεκεμβρίου, όλες τις εταιρείες, ανεξάρτητα από το μέγεθος τους, ενώ μόνο μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις είχαν καλυφθεί προηγουμένως.

Τα μέτρα καλύπτουν τις επιχειρήσεις που αναγκάζονται να κλείσουν ή έχουν πληγεί ιδιαίτερα σκληρά από τα περιοριστικά μέτρα λόγω κορωνοϊού, όπως εκείνα του τουρισμού, του αθλητισμού ή των τομέων του πολιτισμού.

Από ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

ΠτΔ: Κοινή βούληση Κύπρου και Λιθουανίας για ενίσχυση των μεταξύ τους σχέσεων - Δείτε φωτογραφίες

Στην κοινή βούληση για ενίσχυση των διμερών σχέσεων Κύπρου και Λιθουανίας, καθώς και την περαιτέρω ενδυνάμωση της συνεργασίας τους εντός της ΕΕ, αναφέρθηκαν σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης και ο Πρόεδρος της Λιθουανίας κ. Γκιτάνας Ναουσέντα, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Κύπρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE