Χάρης Βαρθακούρης: «Μου λένε από το ακουστικό να μην απαντήσω στον Ανδρέα Μικρούτσικο»
26.11.2020 - 10:24
DATA[
Ο Χάρης Βαρθακούρης είναι έτοιμος να παρουσιάσει εκπομπή μαζί με την Αντελίνα, μέχρι τότε, όμως, θα βρίσκεται στην παρουσίαση του Big Brother, εκεί όπου ισχυρή παρουσία έχει ο Ανδρέας Μικρούτσικος. Αλήθεια, πως εξελίσσεται η συνεργασία τους;
Ο ίδιος ο Χάρης Βαρθακούρης απαντά στο Ευτυχείτε και τη Μένια Κούκου:
«Από πλευράς μου δεν υπάρχει καμία κόντρα. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι ένας άνθρωπος, ο οποίος θέλει και δικαίως ενδεχομένως, να έχει την τελευταία λέξη και του την παραχωρώ. Δεν έχω λόγο ούτε να αντιδράσω ούτε να απαντήσω.
Καμιά φορά και από το ακουστικό μου λένε: «Μην απαντήσεις!», αν έχει πει κάτι το οποίο θα σήκωνε απάντηση. Το αφήνω να περάσει, δεν τρέχει τίποτα.
Σε μια περίοδο έντονων γεωπολιτικών εξελίξεων στη Μέση Ανατολή και την Ανατολική Μεσόγειο, ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, είχε σειρά σημαντικών τηλεφωνικών επικοινωνιών με περιφερειακούς ηγέτες.