ΚΥΠΡΟΣ – ΜΕΤΡΑ: Την «πληρώνει» ξανά η Λεμεσός – Με το «σταγονόμετρο» οι χαλαρώσεις – Όλα όσα συζητούνται

ΚΥΠΡΟΣ – ΜΕΤΡΑ: Την «πληρώνει» ξανά η Λεμεσός – Με το «σταγονόμετρο» οι χαλαρώσεις – Όλα όσα συζητούνται

Από τα χείλη του Υπουργού Υγείας «κρέμονται» οι Κύπριοι πολίτες, αφού την Παρασκευή 27/11 ο Κωνσταντίνος Ιωάννου θα ανακοινώσει τη νέα δέσμη μέτρων που θα μας συντροφεύει μέχρι και τις πρώτες μέρες του 2021.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας μας, τα μέτρα δεν έχουν ακόμα «κλειδώσει» καθώς περιμένουν και τα αποτέλεσμα της Πέμπτης 26/11, ενώ φαίνεται πως και τα μέλη της συμβουλευτικής ομάδα που συναντήθηκε με τον Πρόεδρο εξέφρασαν στον Νίκο Αναστασιάδη διαφορετικές απόψεις, ακόμα και αυτή του γενικού lockdown για περίοδο 10 ημερών.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Themaonline…

The post ΚΥΠΡΟΣ – ΜΕΤΡΑ: Την «πληρώνει» ξανά η Λεμεσός – Με το «σταγονόμετρο» οι χαλαρώσεις – Όλα όσα συζητούνται appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Συγκινημένος ο ΠτΔ στα εγκαίνια του πάρκου εις μνήμην του Νικόλα Θεολόγου - Πέφτουν οι υπογραφές για νέα Παιδοογκολογική Κλινική - Δείτε φωτογραφίες

Η Κυβέρνηση επενδύει ουσιαστικά στον τομέα της Υγείας, ενώ αποτελεί ελάχιστη υποχρέωσή μας να παραμείνουμε αρωγοί, συνεργάτες και κινητήρια δύναμη σε κάθε προσπάθεια που μετατρέπει τη γνώση σε θεραπεία και την ευαισθητοποίηση σε πράξη, ανέφερε στον χαιρετισμό του ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, στα εγκαίνια του Πάρκου Νικόλα Θεολόγου – Εις μνήμη των παιδιών που έφυγαν από καρκίνο, τα οποία έλαβαν χώρα την Τετάρτη στη Λακατάμεια.

BEST OF TOTHEMAONLINE