ΕΛΛΑΔΑ: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

ΕΛΛΑΔΑ: Παράταση του lockdown μέχρι τις 7 Δεκεμβρίου

Παράταση του lockdown έως τις 7 Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο Στέλιος Πέτσας.

Την παράταση του lockdown έως και την 7η Δεκεμβρίου ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών.

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Πέτσας παρά την καλή εικόνα των τελευταίων ημερών, «παρατείνονται τα υφιστάμενα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοϊό μέχρι και τη Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2020, και ώρα 6:00 το πρωί».

Η απόφαση, όπως τόνισε, είναι «επιβεβλημένη καθώς το επιδημιολογικό φορτίο εξακολουθεί να είναι υψηλό».

Πηγή: CNN.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE