ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Ενημέρωση μαθητών δημοτικού για θέματα της Λεμεσού από το Δήμαρχο της πόλης

Ενημέρωση μαθητών δημοτικού για θέματα της Λεμεσού από το Δήμαρχο της πόλης

Τις ανησυχίες και τις απορίες τους σε ζητήματα που αφορούν το περιβάλλον, τους αθλητικούς χώρους, τα πάρκα, τους παιδότοπους αλλά και τα ψηλά κτίρια εξέφρασαν μαθητές του ΚΣΤ’ Δημοτικού Σχολείου Παναγίας Τριχερούσας, κατά τη χθεσινή επίσκεψη του Δημάρχου Λεμεσού και μελών του δημοτικού συμβουλίου στο σχολείο. 

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Δήμου Λεμεσού, ο Νίκος Νικολαΐδης είχε χθες την ευκαιρία να ενημερώσει τα παιδιά της Ε’ τάξης του σχολείου  για θέματα που σχετίζονται και απασχολούν τη Λεμεσό και ν’ απαντήσει σε ερωτήσεις και απορίες που του υπέβαλαν οι μικροί μαθητές. 
 
Τον Δήμαρχο καλωσόρισε η διευθύντρια του σχολείου Νίκη Μικελλίδου, ευχαριστώντας τον για την άμεση ανταπόκριση του στην πρόσκληση για επίσκεψη στο σχολείο, τονίζοντας ότι αυτό ήταν επιθυμία και των μαθητών οι οποίοι είχαν εκ των προτέρων ενημερώσει για τα θέματα που τους ενδιαφέρουν και για τα οποία ζητούσαν να έχουν ενημέρωση. 
 
Συγκεκριμένα,  μέσα από την προβολή διαφανειών, ο Δήμαρχος μίλησε στα παιδιά για την ιστορία του Δημοτικού Μεγάρου, αναφέρθηκε στα αναπτυξιακά έργα στην πόλη, τα οποία έχουν υλοποιηθεί ή βρίσκονται στο στάδιο της υλοποίησης και έκανε αναφορά στο περιβάλλον και στη σημασία του στη ζωή των κατοίκων. 
 
Στη συνέχεια συζητήθηκαν διάφορα θέματα, όπως αυτά αναδείχθηκαν μέσα από ερωτήσεις των ίδιων των μαθητών, οι οποίοι ζήτησαν κυρίως να πληροφορηθούν για ζητήματα που αφορούσαν το περιβάλλον, τους αθλητικούς χώρους και χώρους παιγνιδιών, τα πάρκα, τους πεζόδρομους, αλλά και για τα ψηλά κτίρια. 
 
Στη συνάντηση παρευρισκόταν και ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Γονέων του σχολείου Ανδρέας Πρίγκιπας, ο οποίος ευχαρίστησε τον Δήμαρχο, τον Αντιδήμαρχο και τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου για την επίσκεψη τους στο σχολείο. 

ΠΗΓΗ: Από ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

ΠτΔ: Προανήγγειλε ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους - «Θα είμαστε πάντοτε στο πλευρό σας»

Την ενίσχυση πολιτικών για πολύτεκνους προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την διάρκεια ομιλίας του στη Γιορτή της Πολύτεκνης Μάνας στη Λευκωσία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top