ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Αθώος ο Ηρακλέους δύο χρόνια μετά

ΛΕΥΚΩΣΙΑ – ΘΑΝΑΤΟΣ 42ΧΡΟΝΗΣ: Αθώος ο Ηρακλέους δύο χρόνια μετά

Οριστικό τέλος μπήκε στην υπόθεση της πυρκαγιάς που κόστισε τη ζωή μιας 42χρονης γυναίκας στην μπυραρία Gosha Bar στη Λευκωσία, που σημειώθηκε τον Ιανουάριο του 2019.

Ουσιαστικά το Κακουργιοδικείο αθώωσε τον ιδιοκτήτη της μπυραρίας, Ηρακλή Ηρακλέους. Οι κατηγορίες που αντιμετώπιζε αφορούσαν εμπρησμό, διάρρηξη και ανθρωποκτονία.

Μετά από μη ικανοποιητική μαρτυρία εναντίον του, ο ιδιοκτήτης αθωώθηκε. 

Υπενθυμίζεται ότι για την εν λόγω υπόθεση είχε καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια φυλάκιση 32χρονος από τη Συρία, αφού ήταν το πρόσωπο που έθεσε τη φωτιά. Παράλληλα, ποινή φυλάκισης δύο χρόνων υπεβλήθη και σε 21χρονο Ελληνοκύπριο για συνομωσία για εμπρησμό.   

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

ΠτΔ: «Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις» - Συνεχίζεται η προσπάθεια για ΑΤΑ - Βίντεο

Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στις συνομιλίες για τις μεταρρυθμίσεις, διαμήνυσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, αναφερόμενος στη συνέχιση των συζητήσεων την ερχόμενη εβδομάδα για την ΑΤΑ, τη φορολογική μεταρρύθμιση και την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.