Η διάγνωση των ιατρικών εξετάσεων Αγκίρε και Ζοάο Πέδρο – Αποχώρησε παίκτης από την προπόνηση (ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Η διάγνωση των ιατρικών εξετάσεων Αγκίρε και Ζοάο Πέδρο – Αποχώρησε παίκτης από την προπόνηση (ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ)

Επίσημη ενημέρωση από τον Απόλλωνα για την προετοιμασία για το ντέρμπι με ΑΕΛ.

«Με προπόνηση το πρωί της Τετάρτης (25/11) συνέχισε την προετοιμασία της η ομάδα μας ενόψει του δύσκολου τοπικού ντέρμπι της Κυριακής (29/11) με αντίπαλο την ΑΕΛ.

Η σημερινή προπόνηση περιελάμβανε ασκήσεις φυσικής κατάστασης, ασκήσεις τακτικής και ασκήσεις με τη μπάλα με έμφαση στη δημιουργία φάσεων.

Από το πρόγραμμα προπόνησης αποχώρησε με μυϊκό πρόβλημα ο Φάνος Κατελάρης με τη συμμετοχή του στον επικείμενο αγώνα με αντίπαλο την ΑΕΛ να ξεκαθαρίζει στις επόμενες προπονήσεις.

Από ιατρικές εξετάσεις πέρασαν οι Ζοάο Πέδρο και Ντιέγκο Αγκίρε. Ο Πορτογάλος έχει διαγνωστεί με οσφυαλγία ενώ ο Ισπανός με οστικό οίδημα στο πόδι. Η συμμετοχή τους στην αποστολή για τον επόμενο αγώνα, θα αποσαφηνιστεί τις επόμενες ημέρες.

Ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο ακολούθησε ο Ντάνιελ Λάρσον.

Η επόμενη προπόνηση είναι προγραμματισμένη για το πρωινό της Πέμπτης (27/11)».

 

The post Η διάγνωση των ιατρικών εξετάσεων Αγκίρε και Ζοάο Πέδρο – Αποχώρησε παίκτης από την προπόνηση (ΕΠΙΣΗΜΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Και επισήμως σκυτάλη στην Κύπρο για την Προεδρία του Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Ένωσης

Η Κύπρος παρέλαβε, επίσημα τη σκυτάλη της Προεδρίας από τη Δανία στο Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων με μια ανταλλαγή δώρων μεταξύ της Υφυπουργού για Ευρωπαϊκά Θέματα Μαριλένας Ραουνά και της ομολόγου της Μαρία Μπγιέρ.