ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με 25χρονο μετά από αγώνα ποδοσφαίρου- «Έσβησε» μπροστά στους φίλους του

ΚΥΠΡΟΣ- ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ: Τραγωδία με 25χρονο μετά από αγώνα ποδοσφαίρου- «Έσβησε» μπροστά στους φίλους του

Σε ηλικίας μόλις 25 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στην κατεχόμενη Αμμόχωστο νεαρός από την Νιγηρία.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα στον τ/κ Τύπο ο άτυχος νέος είχε μεταβεί με φίλους του για αγώνα ποδοσφαίρου όταν γύρω στις 21:30 της Τρίτης 24/11 και αφού είχε τελειώσει και καθόταν στο έδαφος, κατέρρευσε και έχασε τις αισθήσεις του.

Άμεσα στο σημείο κλήθηκε ασθενοφόρο το οποίο μετέφερε τον 25χρονο σε Νοσοκομείο της Αμμοχώστου, όπου δυστυχώς διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Φως στα ακριβή αίτια του χαμού του 25χρονου Νιγηριανού αναμένεται να ρίξει η νεκροτομή που θα γίνει στη σορό του.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

LIVE: Μέγαλη ανησυχία από διάφορες χώρες για τις εξελίξεις στη Μ. Ανατολή - Σαφείς προειδοποιήσεις προς τις ΗΠΑ από Ιράν

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ανακοίνωσε με ανάρτηση του στο Χ την ολοκλήρωση μεγάλης στρατιωτικής επιχείρησης κατά του Ιράν, δηλώνοντας ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες «ολοκλήρωσαν την πολύ επιτυχημένη επίθεσή μας σε τρεις πυρηνικές εγκαταστάσεις στο Ιράν, συμπεριλαμβανομένων των Φόρντοου, Nατάνζ και Ισφαχάν». Ακολούθησαν αντίποινα με πυραυλική επίθεση από Ιράν στο Τελ Αβίβ με νεκρούς και τραυματίες.

BEST OF TOTHEMAONLINE