Ερντογάν: Η επίθεση στο τουρκικό εμπορικό πλοίο δεν έχει θέση στο διεθνές ναυτικό δίκαιο

Ερντογάν: Η επίθεση στο τουρκικό εμπορικό πλοίο δεν έχει θέση στο διεθνές ναυτικό δίκαιο

Η επίθεση που δέχτηκε το τουρκικό εμπορικό πλοίο δεν έχει θέση στο διεθνές ναυτικό δίκαιο, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν, λέγοντας ότι ο διοικητής ήταν Έλληνας.

 

Σε ομιλία του στη κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματός του, ο Τούρκος Πρόεδρος αναφέρθηκε στη νηοψία που έγινε από γερμανική φρεγάτα στο τουρκικό εμπορικό πλοίο «Ροζαλίν Α», λέγοντας ότι “τελευταία, άλλο ένα εμπορικό σκάφος που μετέφερε ανθρωπιστική βοήθεια στη Λιβύη, δέχτηκε επίθεση”. “Αυτό δεν έχει θέση στο διεθνές ναυτικό δίκαιο. Ο αρχηγός του είναι Έλληνας. Δυστυχώς, παρενόχλησαν επίσης το πλήρωμα μετά την είσοδο στο πλοίο. Όλα αυτά έχουν καταγραφεί σε βίντεο. Θα αποσταλούν όπου είναι απαραίτητο”, ανέφερε ο Τούρκος Πρόεδρος.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

Παραμένει προκλητικός ο Τατάρ - Δεν υπάρχει επιστροφή από πολιτική «δύο κρατών»

«Για τη συνεργασία των δύο κρατών πηγαίνω στις διαπραγματεύσεις για το Κυπριακό», δήλωσε ο Τ/Κ ηγέτης Ερσίν Τατάρ, ισχυριζόμενος ότι δεν υπάρχει επιστροφή από την πολιτική των «δύο κρατών».

BEST OF TOTHEMAONLINE