Γενί Σαφάκ: Αντίποινα σε ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο μελετά η Τουρκία

Γενί Σαφάκ: Αντίποινα σε ελληνικό πλοίο στη Μεσόγειο μελετά η Τουρκία

Ο τουρκικός στόλος είναι σε επιφυλακή έπειτα από την έφοδο στο εμπορικό πλοίο υπό τουρκική σημαία που έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης Ειρήνη, σύμφωνα με την τουρκική φιλοκυβερνητική εφημερίδα Γενί Σαφάκ.

 

Η εφημερίδα γράφει ότι “επειδή ήταν Έλληνας ο διοικητής που οργάνωσε την επιδρομή, στο τραπέζι υπάρχει ως χαρτί η εφαρμογή αντιποίνων σε ελληνικό πλοίο στην Ανατολική Μεσόγειο”.

“Από τη στιγμή που ο Έλληνας διοικητής οργάνωσε την επιδρομή κατά του εμπορικού σκάφους τουρκικής σημαίας, τα αντίποινα εναντίον ελληνικών πλοίων στην Ανατολική Μεσόγειο βρίσκονται στο τραπέζι", αναφέρει η εφημερίδα και προειδοποιεί ότι θα υπάρξουν τουρκικά αντίποινα αν υπάρξει παρόμοια ενέργεια.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

ΠτΔ: Ο διορισμός Χαν απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται στο πλευρό της Κύπρου

Ο διορισμός του Γιοχάνες Χαν ως Ειδικού Απεσταλμένου της ΕΕ για το Κυπριακό αποτελεί απτή απόδειξη ότι η ΕΕ στέκεται σταθερά και αποφασιστικά στο πλευρό της Κύπρου, είπε την Τέταρτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης.