Γιουβέντους: Χωρίς Ιταλό τερματοφύλακα ή αμυντικό για ΠΡΩΤΗ φορά στα… 123 χρόνια ιστορίας της! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Γιουβέντους: Χωρίς Ιταλό τερματοφύλακα ή αμυντικό για ΠΡΩΤΗ φορά στα… 123 χρόνια ιστορίας της! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ)

Χρειάστηκε να περάσουν 123 χρόνια και 4.371 αγώνες για να έρθει αυτή η “μαύρη” μέρα για την υστεροφημία της, καθώς η Γιουβέντους για πρώτη της φορά δεν ξεκινάει με Ιταλό τερματοφύλακα ή αμυντικό.

Δεν έχει ξαναγίνει. Μπορεί να θεωρηθεί και “μαύρη” μέρα για το ιταλικό DNA της. Κάτι που δεν θα μπορούσε κάποια χρόνια πριν να φανταστεί κανείς οπαδός της. Στο εντός έδρας ματς όμως τη Φερεντσβάρος για το Champions League, συνέβη.

Έπειτα από 123 χρόνια και 4.371 αγώνες σε όλη την ιστορία της, η Γιουβέντους παράχθηκε για πρώτη της φορά χωρίς Ιταλό τερματοφύλακα ή αμυντικό.

Για να μπορούσε να αποφευχθεί αυτή η αρνητική στιγμή, θα έπρεπε ο Αντρέα Πίρλο να είχε ξεκινήσει είτε τον Τζανλούκα Φραμπότα στην άμυνα, είτε τον Κάρλο Πινσόλιο στην εστία.

Άλλος Ιταλός δεν υπήρχε διαθέσιμος στον πάγκο. Και πάλι καλά που ξεκίνησε ο Μπερναρντέσκι, ειδάλλως δεν θα υπήρχε κανείς γηγενής στην αρχική σύνθεση της Γηραιάς Κυρίας.

Πηγή: gazzetta.gr

The post Γιουβέντους: Χωρίς Ιταλό τερματοφύλακα ή αμυντικό για ΠΡΩΤΗ φορά στα… 123 χρόνια ιστορίας της! (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Απαντά σε Νικόλα ο ΠτΔ - «Δεν υπάρχει καμία διγλωσσία της Κυβέρνησης» - Η ελπίδα του για τη συνάντηση με Έρχιουρμαν

Στην επικείμενη ανάληψη της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ από την Κυπριακή Δημοκρατία, στις εξελίξεις στο Κυπριακό και στην αυριανή μετάβαση του στο Ισραήλ, αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης σε δηλώσεις του στους δημοσιογράφους, στο περιθώριο της Παρουσίασης των Προτεραιοτήτων της Προεδρίας του Συμβουλίου της ΕΕ, στα Λεύκαρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE