Στο Προεδρικό η επιδημιολογική ομάδα, προτάσεις στο Υπουργικό και ανακοινώσεις την Παρασκευή

Στο Προεδρικό η επιδημιολογική ομάδα, προτάσεις στο Υπουργικό και ανακοινώσεις την Παρασκευή

Το Υπουργικό Συμβούλιο θα λάβει σήμερα αποφάσεις σε σχέση με τα μέτρα για αναχαίτιση της εξάπλωσης του κορωνοϊού και τα όσα θα ισχύσουν και ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων. Οι αποφάσεις θα ανακοινωθούν την Παρασκευή από τον Υπουργό Υγείας, Κωνσταντίνο Ιωάννου.

 
Το Υπουργικό θα συνέλθει στις δέκα και μισή το πρωί και θα προηγηθεί συνάντηση του Προέδρου Αναστασιάδη με την επιδημιολογική συμβουλευτική επιτροπή για συζήτηση εισηγήσεων και προτάσεων με βάση τα νέα επιδημιολογικά δεδομένα.

Ο Πρόεδρος θα ακούσει τους επιδημιολόγους και θα ληφθούν αποφάσεις, είπε χθες στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κυριάκος Κούσιος, σημειώνοντας πως στη συνέχεια θα ληφθούν αποφάσεις από το Υπουργικό.

Ερωτηθείς για το ενδεχόμενο νέου διαγγέλματος από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο κ. Κούσιος είπε πως δεν έχει συζητηθεί κάτι τέτοιο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Αβέρωφ 2028: Πατά το κουμπί και αιφνιδιάζει τον ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ Νεοφύτου επιστρέφει σε μια μάχη που για τον ίδιο ουδέποτε έκλεισε πραγματικά. Τρία χρόνια μετά τις Προεδρικές του 2023, ο τέως πρόεδρος του ΔΗΣΥ ετοιμάζεται, εκτός απροόπτου, να ανακοινώσει μέσα στις επόμενες ώρες ότι θα διεκδικήσει εκ νέου την Προεδρία της Δημοκρατίας, ανοίγοντας πολύ νωρίτερα απ’ όσο αναμενόταν το κεφάλαιο του 2028 και μαζί μια δύσκολη συζήτηση στο εσωτερικό της παράταξης της οποίας ηγήθηκε για μία δεκαετία.

BEST OF TOTHEMAONLINE