Μηχάνημα μη επεμβατικής μηχανικής υποστήριξης δώρισε ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» στην εντατική νεογνών Μακάριου

Μηχάνημα μη επεμβατικής μηχανικής υποστήριξης δώρισε ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» στην εντατική νεογνών Μακάριου

Μηχάνημα νέας γενιάς CPAP μη επεμβατικής μηχανικής υποστήριξης της αναπνοής των νεογνών, αξίας 11,000 ευρώ δώρισε στη Μονάδα Εντατικής Νοσηλείας Νεογνών (ΜΕΝΝ) του Νοσοκομείου Αρχ. Μακάριος ο Σύνδεσμος «Μωρά Θαύματα» σε συνεργασία με την εταιρία Μιτσίδη.



Σε ανακοίνωση ο Σύνδεσμος εκφράζει τις ευχαριστίες του στον κόσμο που αγκάλιασε τη φετινή εκστρατεία «Μήνας Ζυμαρικών και Αγάπης» της εταιρίας Μιτσίδη, που πραγματοποιήθηκε τον μήνα Οκτώβριο και μαζεύτηκε το ποσό των 7,000 ευρώ για τη χρηματοδότηση της αγοράς του μηχανήματος.

Η Πρόεδρος του Συνδέσμου Έλενα Μεγαλέμου Τριανταφυλλίδου, σύμφωνα με την ανακοίνωση εξέφρασε τις θερμές τις ευχαριστίες στην εταιρία Μιτσίδη, που για ακόμα μια φορά στηρίζει τα «Μωρά Θαύματα» στον αγώνα τους για ζωή και που μέχρι τώρα, σαν αποτέλεσμα προηγούμενων εκστρατειών της εταιρίας, εξασφαλίστηκε εξοπλισμός συνολική αξίας πέραν των 20,000 ευρώ για τις ανάγκες της ΜΕΝΝ.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Ποια μέτρα αναμένεται να ανακοινώσει αύριο ο ΠτΔ για την αντιμετώπιση της ενεργειακής κρίσης

Μέτρα στήριξης της οικονομίας ανακοινώνει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο των επιπτώσεων που προκάλεσε ο πόλεμος στο Ιράν και το νέο κύμα αυξήσεων στις τιμές του πετρελαίου, η τιμή του οποίου φαίνεται να σταθεροποιείται – προς το παρόν – κοντά στα 100 δολάρια.

BEST OF TOTHEMAONLINE