Διαμορφώνει νέο παραλιακό μέτωπο το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας

Διαμορφώνει νέο παραλιακό μέτωπο το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας

Στη διαμόρφωση νέου παραλιακού μετώπου προχωρεί το κοινοτικό συμβούλιο Χλώρακας.

 

Σε γραπτή του ανακοίνωση ο πρόεδρος του Κ.Σ. Χλώρακας Νικόλας Λιασίδης αναφέρει πως στην παραλιακή περιοχή της κοινότητας θα κατασκευαστούν πέντε παράλληλοι κυματοθραύστες με στόχο τη δημιουργία κατάλληλων παραλιών για λουόμενους. Ταυτόχρονα στην περιοχή της Αλυτζιής θα κατασκευαστεί ράμπα ανέλκυσης/καθέλκυσης σκαφών.

Σύμφωνα με τον κοινοτάρχη Χλώρακας, το εκτιμώμενο κόστος του έργου ανέρχεται στα €3.683.000, συν Φ.Π.Α.

Ο κ. Λιασίδης σημείωσε πως για την κατασκευή κυματοθραυστών στην Χλώρακα, προκηρύχθηκε χθες από το Τμήμα Δημοσίων Έργων διαγωνισμός. Ως τελευταία ημερομηνία υποβολής προσφορών έχει οριστεί η 15η Ιανουαρίου 2021, κατέληξε.

AΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Με άδεια του Αρχιεπισκόπου τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός

Στην γενέτειρα του, τα Μέσανα της επαρχίας Πάφου, στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου, τέλεσε το Σάββατο ο Τυχικός το μνημόσυνο της μητέρας του Φρειδερίκης, μετά σχετική άδεια που εξασφάλισε από τον Αρχιεπίσκοπο Κύπρου Γεώργιο, Τοποτηρητή του Μητροπολιτικού θρόνου.

BEST OF TOTHEMAONLINE