Αποχώρησε με παράπονο ο Κύπριος παίχτης του «The Voice»: Έχω βαρεθεί το άσχημο παιχνίδι του «πλούσιου»

Αποχώρησε με παράπονο ο Κύπριος παίχτης του «The Voice»:  Έχω βαρεθεί το άσχημο παιχνίδι του «πλούσιου»

Η πληροφορία πως ο Αντώνης Οικονόμου δεν ήταν ο νικητής του battle, που «αγωνίστηκε» με τον Κωνσταντίνο Αγγελόπουλο ήρθε στα αυτιά μας μέρες πριν τη χθεσινή προβολή, ωστόσο όπως παρακολουθήσαμε στις οθόνες μας, η προσπάθεια του Κύπριου τραγουδιστή είναι αξιέπαινη.

Λίγο μετά το χθεσινό επεισόδιο, ο Οικονόμου θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους την εμπειρία του δίπλα στον Αντώνη Ρέμο και τον Χρήστο Δάντη.

Δεν δίστασε ωστόσο να εκφράσει και το παράπονό του, σχετικά με τον τρόπο που τον παρουσίασαν στο μουσικό αυτό talent show:

Διαβάστε τι ακριβώς έγραψε:

Στέφανος Χαραλάμπους.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Βουλευτικές Εκλογές 2026: Ρευστότητα, φθορά και η μάχη για την πολιτική επιβίωση

Οι Βουλευτικές Εκλογές της 24ης Μαΐου 2026 διαμορφώνονται ήδη ως μία από τις πιο σύνθετες και αμφίρροπες εκλογικές αναμετρήσεις της μεταπολιτευτικής περιόδου. Τα δεδομένα του εκλογικού σώματος, οι πρώτες δημοσκοπικές ενδείξεις, η έντονη πολυδιάσπαση του κομματικού σκηνικού και οι εσωτερικές αναταράξεις σε παραδοσιακά κόμματα συνθέτουν ένα περιβάλλον πολιτικής αβεβαιότητας, όπου τίποτα δεν μπορεί να θεωρείται δεδομένο.

BEST OF TOTHEMAONLINE