Επέστρεψαν Πόπη και Άντζελα στο ΡΙΚ – «Εμένα εν τζιαι αρέσκει μου τούτος ο Κωστρίκης»

Επέστρεψαν Πόπη και Άντζελα στο ΡΙΚ – «Εμένα εν τζιαι αρέσκει μου τούτος ο Κωστρίκης»

Οι αγαπημένες γιαγιάδες της κυπριακής τηλεόρασης επέστρεψαν στο ΡΙΚ και έφεραν τα πάνω κάτω.

Η Πόπη και η Άντζελα βρέθηκαν φιλοξενούμενες στην εκπομπή Όμορφη Μέρα κάθε Μέρα, με την Ελπίδα Ιακωβίδου και μας χάρισαν για άλλη μια φορά απολαυστικές ατάκες και γέλιο μέχρι δακρύων.

Οι δύο γιαγιάδες σατίρισαν την επικαιρότητα και φυσικά ποιον άλλον; Τον Καθηγητή Μοριακής Ιολογίας, Λεόντιο Κωστρίκη.

Κορονωϊός, Πατσαλίδης και Σοφοκλέους δεν έλειψαν από τα σχόλια με τους ηθοποιούς να ζητούν ακόμη και σατιρική εκπομπή "The Κοτζιακαρ show", από τη Διεύθυνση του ΡΙΚ.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα παρακάτω:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

ΠτΔ: Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του ΗΒ για την επανένωση της Κύπρου

Βασιζόμαστε στη συνεχή υποστήριξη του Ηνωμένου Βασιλείου για την επανένωση της Κύπρου και του λαού της, για τον τερματισμό της τουρκικής στρατιωτικής κατοχής σε ευρωπαϊκό έδαφος, δήλωσε ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης στην ομιλία του στη δεξίωση του Ύπατου Αρμοστή του Ηνωμένου Βασιλείου στη Λευκωσία με αφορμή τον εορτασμό των γενεθλίων του Βασιλιά Καρόλου Γ'.

BEST OF TOTHEMAONLINE