Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης…

Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης…

Δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την εκπομπή Total Green, διάβασα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη. Μιλάμε για το “alter ego” του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου και γι’ αυτό λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη, όσα λέει δημόσια. 

Ειδικά για την αγωνιστική κρίση των τελευταίων εβδομάδων, με την ομάδα να μετρά δυο ήττες και δυο ισοπαλίες σε ματς με μικρομεσαίες ομάδες, είπε ότι εμπιστεύονται τους τεχνικούς υπεύθυνους, εκτιμώντας ότι θα βρουν τις λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Φυσικά ΦΤΑΕΙ ο Μπεργκ, αλλά δεν ΕΧΑΣΕ τον έλεγχο… 

Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση, για μια ομάδα που δεν δείχνει να είναι “άρρωστη”, αλλά βασικά χρειάζεται να βρεθούν λύσεις σε κάποιους τομείς. Με κυριότερο αυτό της επιθετικής δυστοκίας.

Σε άλλες εποχές -πριν δοθεί η διαχείριση της ομάδας στον Παπασταύρου- μπορείτε να φανταστείτε πως θα αντιμετώπιζαν μια παρόμοια κατάσταση. Θα έκαναν συνεδριάσεις και κόντρα συνεδριάσεις, μέχρι να βρουν το “λάθος”.

Ενδεχομένως να… πήγαιναν και στην “εύκολη” λύση, με την αποδέσμευση του προπονητή.

Π.Χ.

The post Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Κλειστή η πόρτα της ΔΗΠΑ για το ΔΗΚΟ – Επαφές Καρογιάν με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές του 2026

Επαφές με εν δυνάμει υποψηφίους για τις βουλευτικές εκλογές του 2026 ξεκίνησε η ΔΗΠΑ, με τον Μάριο Καρογιάν να αναλαμβάνει προσωπικά αυτή την εκστρατεία.

BEST OF TOTHEMAONLINE