Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης…

Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης…

Δεν είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω την εκπομπή Total Green, διάβασα όσα ανέφερε ο αντιπρόεδρος Δημήτρης Γρηγόρη. Μιλάμε για το “alter ego” του προέδρου Σταύρου Παπασταύρου και γι’ αυτό λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη, όσα λέει δημόσια. 

Ειδικά για την αγωνιστική κρίση των τελευταίων εβδομάδων, με την ομάδα να μετρά δυο ήττες και δυο ισοπαλίες σε ματς με μικρομεσαίες ομάδες, είπε ότι εμπιστεύονται τους τεχνικούς υπεύθυνους, εκτιμώντας ότι θα βρουν τις λύσεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Φυσικά ΦΤΑΕΙ ο Μπεργκ, αλλά δεν ΕΧΑΣΕ τον έλεγχο… 

Αυτή είναι η σωστή προσέγγιση, για μια ομάδα που δεν δείχνει να είναι “άρρωστη”, αλλά βασικά χρειάζεται να βρεθούν λύσεις σε κάποιους τομείς. Με κυριότερο αυτό της επιθετικής δυστοκίας.

Σε άλλες εποχές -πριν δοθεί η διαχείριση της ομάδας στον Παπασταύρου- μπορείτε να φανταστείτε πως θα αντιμετώπιζαν μια παρόμοια κατάσταση. Θα έκαναν συνεδριάσεις και κόντρα συνεδριάσεις, μέχρι να βρουν το “λάθος”.

Ενδεχομένως να… πήγαιναν και στην “εύκολη” λύση, με την αποδέσμευση του προπονητή.

Π.Χ.

The post Ξηγημένος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ του προέδρου για την ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ της κρίσης… appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

ΠτΔ: «Η Κύπρος θα αξιοποιήσει το SAFE με σκοπό την ενίσχυση των αμυντικών μας δυνατοτήτων»

Η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της ΕΕ έρχεται σε μια πολύ κρίσιμη στιγμή για την Ευρώπη, είπε ο Πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου κ. Αντόνιο Κόστα, ο οποίος είχε σήμερα συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ. Νίκο Χριστοδουλίδη, σημειώνοντας ότι η ΕΕ βασίζεται στην Κύπρο για τη διαχείριση κατά την Προεδρία της, αρκετών σημαντικών ζητημάτων που απασχολούν την ΕΕ, ενώ αναφερόμενος στο πρόγραμμα SAFE είπε ότι καμιά τρίτη χώρα, η οποία απειλεί την ασφάλεια κράτους μέλους της ΕΕ, δεν μπορεί να το αξιοποιήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE