Έμεινε «όρθια» η Σαουθάμπτον κόντρα στη Γουλβς

Έμεινε «όρθια» η Σαουθάμπτον κόντρα στη Γουλβς

 

Οι γηπεδούχοι είχαν τον έλεγχο του αγώνα από το πρώτο ημίχρονο αλλά και ευκαιρίες για να ανοίξουν στο σκορ, όμως δεν τα κατάφεραν. Στην επανάληψη η Σαουθάμπτον… χτύπησε σε μία αντεπίθεση της, με τον Θίο Γουόλκοτ ο οποίος πέτυχε το 0-1 στο 58ο λεπτό. Η Γουλβς αύξησε την πίεση της και κατάφερε στο 75ο με τον Νέτο να ισοφαρίσει σε 1-1. Οι γηπεδούχοι πίεσαν για την ολική ανατροπή αλλά οι «Άγιοι» κράτησαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η Γουλβς βρίσκεται στην 9η θέση με 14 βαθμούς, με την Σαουθάμπτον να συνεχίζει την εξαιρετική πορεία της μιας και είναι στην 5η θέση με 17 βαθμούς.

 

Πηγή: Sdna.gr

The post Έμεινε «όρθια» η Σαουθάμπτον κόντρα στη Γουλβς appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

ΔΗΣΥ: Ξεκίνησε η μάχη για το 2028-Το χρίσμα, οι φιλοδοξίες και ο κίνδυνος νέας ρήξης

Το πολιτικό ημερολόγιο μπορεί να γράφει ακόμη 2026, όμως στην Πινδάρου αρκετοί σκέφτονται ήδη το 2028. Και όσο περνά ο χρόνος, τόσο πιο καθαρό γίνεται ότι η μάχη για το Προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Συναγερμού δεν θα είναι μια απλή εσωκομματική διαδικασία, αλλά μια αναμέτρηση που θα επηρεάσει συνολικά την πορεία της παράταξης τα επόμενα χρόνια.