ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με 'ξύλο' - Καυγάς με τραυματία στο Στρόβολο

ΛΕΥΚΩΣΙΑ: Θέλησαν να λύσουν τις διαφορές τους με 'ξύλο' - Καυγάς με τραυματία στο Στρόβολο

Συμπλοκή μεταξύ αριθμού αλλοδαπών σημειώθηκε το βράδυ της Δευτέρας 23/11 στην περιοχή του Στροβόλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες αριθμός προσώπων μετά από διαπληκτισμό πιάστηκαν στα χέρια με αποτέλεσμα να προκύψει τραυματισμός άντρα ο οποίος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Νοσοκομείο.

Στο σημείο έσπευσε η Αστυνομία και φαίνεται εκ πρώτης οι περίπου 10 Νιγηριανοί «πρωταγωνιστές» στο επεισόδιο να είχαν προσωπικές διαφορές που θέλησαν να λύσουν με «αίμα» καθώς ο τραυματισμός φέρει κόψιμο στο αυτί από μαχαίρι

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Είδε Ολγκίν ο ΠτΔ – «Έτοιμοι να αρχίσουμε να δουλεύουμε ουσιαστικά»

Αισιόδοξη δηλώνει η προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ των ΗΕ για το Κυπριακό Μαρία Ανχελα Ολγκίν, μετά τη συνάντηση, που είχε το Σάββατο το πρωί, στο Προεδρικό Μέγαρο, με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Νίκο Χριστοδουλίδη. Ανέφερε σε δηλώσεις της στα ΜΜΕ ότι είναι "καλό σημάδι" το ότι θα συναντηθούν οι ηγέτες των δύο κοινοτήτων την άλλη εβδομάδα μετά την απραξία και επανέλαβε ότι είναι ενθαρρυμένη από τη συνάντηση που είχε με τους νέους στο Αμμάν πριν από μερικές εβδομάδες.