Μετά τον Κόντη ακολούθησε και ο Ηλίας Χαραλάμπους – Ευχαριστώ και… ΤΕΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Μετά τον Κόντη ακολούθησε και ο Ηλίας Χαραλάμπους – Ευχαριστώ και… ΤΕΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Λίγες μέρες μετά το αντίο του Κόντη από τη Χάτα Κλαμπ των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων ο βοηθός του, Ηλίας Χαραλάμπους ανακοίνωσε και αυτός την αποχώρηση του.

Ο Κύπριος κόουτς με μια λιτή ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook αποχαιρέτησε την Χάτα.

«Ευχαριστώ Χάτα FC. Ήταν ευχαρίστηση μου», έγραψε ο Χαραλάμπους στην ανάρτηση του.

ΝΕΟΤΕΡΟ: Λίγα λεπτά μετά την ανάρτηση Ηλία Χαραλάμπους ακολούθησε και ο Ευθύμιος Κυπριανού, ο οποίος αποχαιρέτησε με τη σειρά του την Χάτα.

Οι αναρτήσεις:

The post Μετά τον Κόντη ακολούθησε και ο Ηλίας Χαραλάμπους – Ευχαριστώ και… ΤΕΛΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ) appeared first on Thema Sports.

Διαβάστε Περισσότερα στο: Themasports.com

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Χριστοδουλίδης και Έρχιουρμαν στο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης - «Μήνυμα ειρήνης και συνύπαρξης» - Δείτε φωτογραφίες

Σε εξέλιξη βρίσκεται από τις 19:00 το 6ο Δικοινοτικό Φεστιβάλ Ειρήνης στην Πύλα, με την παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη, και του Τουρκοκύπριου ηγέτη, Τουφάν Ερχιουρμάν. Η κοινή τους παρουσία στο φεστιβάλ είχε συμφωνηθεί κατά την τελευταία συνάντησή τους.

BEST OF TOTHEMAONLINE