Με ποδήλατο περιόδευσε στο κατεχόμενο Βαρώσι ο Τούρκος «πρέσβης»

Με ποδήλατο περιόδευσε στο κατεχόμενο Βαρώσι ο Τούρκος «πρέσβης»

Μετά από πρόσκληση του «δήμαρχου» της κατεχόμενης Αμμοχώστου Ισμαήλ Αρτέρ, ο «πρέσβης» της Τουρκίας στο ψευδοκράτος, Αλί Μουράτ Μπάστσερι επισκέφθηκε την κατεχόμενη περίκλειστη πόλη του Βαρωσιού και περιόδευσε με ποδήλατο.

Σύμφωνα με την «Κίπρις», όπως μεταδίδει το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, σε δηλώσεις κατά την διάρκεια της επίσκεψης, ο κ. Μπάστσερι ανέφερε ότι εδώ και ένα μήνα γίνονταν εντατικές εργασίες για να ανοίξουν δύο λεωφόροι του Βαρωσιού για το κοινό και ότι για τον σκοπό αυτό εξασφαλίστηκαν διάφορες βοήθειες από τον «δήμο» της κατεχόμενης Αμμοχώστου και την Τουρκία.

Σε δηλώσεις του ο κ. Αρτέρ ανάφερε ότι προκαλεί ικανοποίηση η κινητικότητα που υπάρχει στην περιοχή και υπενθύμισε ότι από προχθές τέθηκαν στην υπηρεσία του κοινού τα 600 ποδήλατα που έστειλε ο Δήμος Ικονίου.

Ο Ισμαήλ Αρτέρ εξέφρασε επίσης την άποψη ότι η κινητικότητα που υπάρχει στην περιοχή θα επηρεάσει θετικά το τραπέζι των διαπραγματεύσεων για το Κυπριακό.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Η Γενεύη δεν θα είναι το τέλος του δρόμου για το κυπριακό- Πανέτοιμη η Λευκωσία για όλα τα σενάρια- Τηλεφωνική επικοινωνία Χριστοδουλίδη, με τον ΓΓ των ΗΕ

Τη θέση ότι η Λευκωσία είναι πανέτοιμη για όλα τα σενάρια, για όλες τις ενδεχόμενες και μη εκπλήξεις εξέφρασε ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης στα πλαίσια της διακαναλικής συνέντευξης που παραχώρησε το βράδυ της Τετάρτης, στους πέντε μεγάλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE