Αρνητική πρωτιά στον εντοπισμό κρουσμάτων από rapid test στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Αρνητική πρωτιά στον εντοπισμό κρουσμάτων από rapid test στην ελεύθερη Αμμόχωστο

Αρνητική πρωτιά φαίνεται να κατέχει η επαρχία Αμμοχώστου την τελευταία εβδομάδα σύμφωνα με τα επιβεβαιωμένα τεστ τα οποία εντοπίζονται με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης Αντιγόνου (rapid test) με συνεργεία σε όλες τις επαρχίες.

Συνολικά, από τις 16 Νοεμβρίου που ξεκίνησε η μέθοδος εξέτασης rapid test μέχρι και τις 22 Νοεμβρίου, σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του Υπουργείου Υγείας, η επαρχία Αμμοχώστου κατατάσσεται πρώτη με ποσοστό 2.38% των θετικών δειγμάτων από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν.

Συγκεκριμένα, την τελευταία εβδομάδα διενεργήθηκαν 1893 Τεστ, με αποτέλεσμα να βεβαιωθούν 45 άτομα θετικά στον κορωνοΐό.

Τη Δευτέρα (23/11) , στο νοσοκομείο αναφοράς νοσηλεύονται 68 ασθενείς με κορωνοΐό, εκ των οποίων οι έξι βρίσκονται στη μονάδα αυξημένης φροντίδας.

ΑΠΟ ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE